Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
202
Utgivningsdatum
2022-01-19
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
216 x 153 x 16 mm
Vikt
410 g
Komponenter
HC gerader Rücken kaschiert
SAB
Lz
ISBN
9789180079549
Våga, värva, vinn : en spions bekännelser (inbunden)

Våga, värva, vinn : en spions bekännelser

- en spions bekännelser

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-01-19
289
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Livet handlar om relationer. I Våga Värva Vinn får du se att de metoder som fungerar inom de hemliga slutna sällskapen fungerar även i andra yrkesgrupper och i privatlivet.

I boken vävs den klassiska retoriken och vetenskapliga metoder ihop med säkerhetstjänsternas och underrättelsetjänsternas metoder att skapa viktiga relationer med agenter, dubbelagenter och kollegor.

Lucas Bruhn delar med sig av metoder som inte är hemliga utan som bygger på vetenskap och som förfinats inom underrättelsevärlden under årtionden. En värld där förmågan att skapa relationer är avgörande för rättssystemet, säkerhetspolitik och för att värna demokratin och nationens intressen.

Boken är fylld med såväl personliga anekdoter från privata relationer som anekdoter från yrkeslivet från några av de mest spektakulära operationer som är kända för allmänheten, dock med fokus på relationerna och inte operationernas känsliga detaljer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga, värva, vinn : en spions bekännelser
  2. +
  3. Kalla Kriget i luften

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kalla Kriget i luften av Ulf Hugo (inbunden).

Köp båda 2 för 585 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våga, värva, vinn : en spions bekännelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant ämne
    Johan , 29 mars 2022

    Intressant bok om relationsbyggande tekniker! I samma genre som "How to win friends and influence people" men i en lite mer spännande inramning. :)

Visa alla 1 recensioner