Bokbussen kommer vid midnatt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-07-12
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180181259
Bokbussen kommer vid midnatt (e-bok)

Bokbussen kommer vid midnatt E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-07-12

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den lilla biblioteksfilialen, inhyst i gamla prästgården i byn Sidhäll, hotas av nedläggning om inte de tre anställda lyckas höja utlåningen till helt omöjliga nivåer. Det är nästan som om de lokala makthavarna hittat på allt bara för att kunna få stänga biblioteket för gott och lägga pengarna på annat. Det krävs uppfinningsrikedom, engagemang utöver det vanliga och uppbackning av hela bygden för att Lisa, Eva och Kåge på biblioteket ska lyckas. Men just när allt ändå ser ut att gå vägen kommer dråpslaget - och byn går in i ett helt nytt tidevarv. Där en gammal dansbandsbuss, några motvilliga ungdomar och en hemlig, bokälskande undergroundrörelse får människor att förändras och en sömnig by att vakna upp. För när bokbussen kommer vid midnatt finns det ingen gräns för hur mycket böcker kan betyda i människors liv.
Bokbussen kommer vid midnatt är en inspirerande feelgoodroman med jävlar anamma! Det är första delen i en serie om biblioteket och byborna i Sidhäll.

"Härlig inspirerande läsning för alla som älskar böcker" (Femina)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bokbussen kommer vid midnatt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Annorlunda
  -, 22 april 2022

  Tyvärr så var detta ingen bok för mig, önskade det men nej.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofie Axelzon

 • Bokfestivalen i Djupa skogen

  Sofie Axelzon

  Den lilla biblioteksfilialen i Sidhäll har till bybornas stora glädje öppnats igen och det mesta har återgått till det normala. Bibliotekets dag står för dörren och just i år vill man passa på att fira lite extra genom att bjuda in tre författare,...

 • Gula rosornas stad

  Sofie Axelzon

    Vid ett grävarbete på platsen där Strängnäs kloster en gång stod upptäcks sju kistor som döljer en medeltida bokskatt. Den unga bokhistorikern Iris får det prestigefyllda uppdraget att på plats i Roggeborgen i Strängnäs undersöka det spekta...