Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-07-15
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180181327
Vem var Natacha Peyre? (e-bok)

Vem var Natacha Peyre? E-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-07-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Som Natacha Peyre blev hon känd för hela svenska folket genom sin medverkan i Paradise Hotel. Därifrån ledde karriären vidare till en lång rad modelljobb och såpasuccén Svenska Hollywoodfruar. Vad ingen anade var att det bakom den glamorösa ytan dolde sig ett stort trauma som hon först idag, under namnet Elena Belle, känner sig stark och mogen nog att berätta om för första gången.

Med en mamma från Spanien och en pappa från Uruguay växer Elena tillsammans med sin lillebror upp i Brasilien och förortsområdet Dalen utanför Stockholm, och blir tidigt uppmärksammad för sitt utseende. Hon plågas ändå av komplex och dåligt självförtroende och är fortfarande omyndig när hon får sin pappa att godkänna och betala en bröstförstoring. Snart pryder hon omslagen till storsäljande tidningar som Moore och Slitz. Det leder i sin tur vidare till en lång rad modelljobb, fester på legendariska Playboy Mansion och möten med bland andra Donald Trump. Men det är som sagt genom sin medverkan i den lika omtalade som skandalomsusade dokusåpan Paradise Hotel som Natacha - som hon då fortfarande heter - blir ett rikskänt ansikte i Sverige. Hon attackeras i pressen, ger sig ut på barturné, och hamnar så småningom i Los Angeles, där hon fortsätter att jobba som modell, gifter sig och får barn. Det glittrande och rika livet i Kalifornien ser på ytan ut som en dröm, men ingen vet vad Elena burit med sig i alla år - och lika plötsligt som oväntat dör hennes man en dag under en promenad med familjens hundar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vem var Natacha Peyre?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sträckläste boken
    -, 6 augusti 2021

    Elena har haft ett intressant och spännande liv, vilket var roligt att läsa om. Fruktansvärda händelser i barndomen som präglat henne upp i vuxen ålder, var modigt att skriva om. Dock skrapas det till stor del bara på ytan gällande frågan, vem var Natacha Peyre. Det vore roligt med en uppföljare.

  2. Helt ok
    -, 5 augusti 2021

    Jag tycker att början vad mer djup än slutet. Det hade varit mer intressant att läsa om Elenas tankar och känslor snarare än om konkreta händelser. Jag tycker dock att det är en modig bok att ge ut trots jag upplevde att språket ändrades halvvägs i boken till ett mer konstant. Som att det finns mer att läsa mellan raderna än hon vågar avslöja.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna