Stark, glad, mamma : träning, kost och hälsa för nyblivna mammor (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2021-09-29
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form) / Carlgren, Thomas (foto)
Dimensioner
249 x 179 x 23 mm
Vikt
689 g
SAB
Rag
ISBN
9789180181358

Stark, glad, mamma : träning, kost och hälsa för nyblivna mammor

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2021-09-29
235
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Som nybliven mamma söker man kunskap och trygghet och den hittar man ofta på nätet eller i sin nära omgivning. Mycket är klokt och sant men en del är också föråldrad kunskap eller välmenande råd som inte är bra. Det här är en nyskriven bok för dig som just har fått barn och har tankar och frågor om träning och hälsa, kropp och knopp efter en graviditet och förlossning. Tanken med boken är att inspirera till ett hälsosammare - och därmed gladare - liv och visa att träning inte behöver handla om att svettas på gymmet, utan att det enkelt och smidigt kan införlivas i vardagen. Fysisk aktivitet gör att vi blir piggare, starkare och mår bättre även psykiskt, vilket är viktigt inte minst när man har små barn att ta hand om.

Oavsett om du har tränat tidigare eller inte behöver du lära känna och förstå den nya situationen för din kropp för att kunna komma igång med träning. Här får du svar på när du kan börja, vad du ska börja med, hur du hittar motovationen och vilka av kroppens signaler du behöver lyssna på. Boken innehåller träningsprogram som du enkelt kan göra hemma, i olika intensitet och utformade efter de olika faser som följer på en förlossning. Boken innehåller också ett kapitel om kost samt ett om hur du kan må psykiskt och fysiskt efter en förlossning, hur du kan ta hand om dig redan på BB och hur relationen till din partner kan påverkas av att få barn.

MARIA WIGBRANT är barnmorska, träningsinstruktör och instruktörsutbildare för SAFE. Hennes första bok Stark, glad, gravid har sålt mer än 25 000 exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stark, glad, mamma : träning, kost och hälsa för nyblivna mammor
  2. +
  3. Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med autism och adhd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med a... av Sara Ask, Helena Cloodt, Julia Esters (inbunden).

Köp båda 2 för 504 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stark, glad, mamma : träning, kost och hälsa för nyblivna mammor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Exakt vad jag behövde!
    Johanna (Stockholm), 15 oktober 2021

    Kompetent och välskriven med en massa bra träningstips och hur man kan vara aktiv efter förlossningen. Och bra kosttips. Den handlar verkligen om äkta livsglädje!

Visa alla 1 recensioner