Investera som mästarna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
275
Utgivningsdatum
2021-09-01
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
216 x 142 x 24 mm
Vikt
440 g
SAB
Qci
ISBN
9789180181525
Investera som mästarna (inbunden)

Investera som mästarna

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-09-01
216
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Hur arbetar, lever, tänker och investerar de stora mästarna? Jonas Bernhardsson guidar dig bland 19 färgstarka personligheter och deras investeringsstilar. Du får träffa kända och okända investerare som under en lång tid utmärkt sig på börsen - antingen genom att de har lyckats exceptionellt bra - eller också misslyckats kapitalt. Finns det några gemensamma drag mellan dessa så olika investerare? Vad skiljer deras placeringsstrategier åt?

Vi har alla mycket att lära av dem som har lyckats - och misslyckats - före oss. Boken är en unik sammanfattning av de tankar, värderingar och principer som vägleder världens bästa investerare. Warren Buffett brukar säga att han är "85 procent Graham och 15 procent Fisher." Vilken investeringsstil passar dig?

JONAS BERNHARDSSON skriver om investeringar och börsen samt arbetar med chefsutbildningar i ekonomi. Han har gett ut ett flertal bästsäljande ekonomiböcker och är en mycket uppskattad pedagog. Du når honom på www.investeraren.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Investera som mästarna
 2. +
 3. Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Investeraren : allt du behöver veta om finansma... av Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 507 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Investera som mästarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskrivet om investerare
  Erik, 8 april 2022

  Det här är en enligt min mening en mycket välskriven bok som ger porträtt av flera av de mest framgångsrika investerarna under det senaste seklet. Författaren gör också ett fantastiskt arbete i att försöka lyfta fram essensen i respektive investerares filosofi. Därmed blir boken också på sätt och vis uppfriskande, frustrerande och en rejäl tankeställare.
  Den läsare som söker efter "10 enkla steg till att bli miljonär" (med exempel ur verkligheten som bekräftar den strategin) ska se sig ... Läs hela recensionen

 2. Utmärkt om strategier och personligheter
  Adam, 12 september 2021

  Precis avslutat Mästarna nu i helgen. Hög klass. En exemplarisk genomgång av olika strategier och personligheter hos investerare. Storytelling med bra sammanfattningar. Rekommenderas absolut.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jonas Bernhardsson