Slukhål (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ådalden (del 2)
Utgivningsdatum
2021-10-25
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180181822
Slukhål (e-bok)

Slukhål E-bok

(25 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-10-25

Styckköp

146

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Uppföljaren till succén "Rotvälta" - utsedd till årets bästa deckare 2020 och vinnare av Glasnyckeln 2021, bästa kriminalroman i Norden.

I ett ödehus vid Offersjön, djupt inne i de ångermanländska skogarna, hittas en ihjälsvulten man. Två fingrar är avhuggna på hans vänstra hand. Sjuttio mil längre norrut, i det nästan övergivna gruvsamhället Malmberget har en annan man spärrats in i en källare och lämnats att dö. Eira Sjödin, polisassistent i Kramfors, blir engagerad i utredningen, samtidigt som hennes mamma måste in på vårdboende. Hennes bror sitter fängslad, dömd för ett brott han har erkänt, men inte begått. När ännu en man försvinner berör det Eira personligen. För att finna honom är hon beredd att riskera allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Slukhål. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 16 november 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Slukhål är författaren Tove Alsterdals sjunde roman. Jag har läst alla dom sex tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom allihopa. Och den här boken gjorde mig absolut inte besviken, för jag tyckte att den var mycket bra, även om jag tyckte att själva storyn i boken kanske var en aning sämre än i tidigare böcker. Däremot personbeskrivningarna, karaktärerna, och miljöbeskrivningarna, dom tyckte jag riktigt mycket om. Och jag kommer definitivt att följa Eira S... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tove Alsterdal