Mörkrets barn (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-10-05
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180181877
Mörkrets barn (e-bok)

Mörkrets barn E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2021-10-05

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Whitechapel, London, 1888. Den unge journalisten William Sinclair har aldrig tidigare varit i den här delen av staden. Anständigt folk ur överklassen har inte där att göra, men de makabra morden har med magnetisk kraft dragit dit både pressen och horder av nyfikna.
Alla är så uppslukade av tidningarnas sensationella rapporter om det som nattetid sker i de mörka gränderna, att knappt någon lägger märke till att armen av en ung kvinna sköljts upp på Themsens strand. För William blir det dock början på något som kommer påverka resten av hans liv.
Mötet med slummen får Williams världsbild att krackelera. Dottern till en av hans mors vänner har försvunnit och i försöken att finna henne dras han allt djupare in i Whitechapel, samtidigt som hans häftiga och förbjudna förälskelse i den radikale kollegan James gör att han heller aldrig vill därifrån.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofie Bjarup

  • Skymningsvarelser

    Sofie Bjarup

    London, sommaren 1889. Under snart ett års tid har William Sinclair fått leva ett fritt liv, utan några förpliktelser att ta vid efter sin bortgångne far. Men nu kräver modern att William överger sin tillfälliga vistelse inom journalistyrket och i...