I ondskans tjänst (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Inga Svartdal (del 4)
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2022-03-29
Förlag
Lind & Co
Översättare
Eva-Maria Gelotte
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
216 x 143 x 23 mm
Vikt
470 g
SAB
Hce
ISBN
9789180183147
I ondskans tjänst (inbunden)

I ondskans tjänst

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-03-29
199

10% rabatt på allt med kod LUCIA23 i kassan

Gäller t.o.m. 13 december. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I ondskans tjänst Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
 

Den fjärde boken om Inga Svartdal inleds då isen på sjön vid gården Gaupås brister under Gudrun, Ingas elaka styvdo tter. Trots att Inga är gravid måste hon rädda Gudrun. Och efter flera dramatiska räddningsförsök lyckas hon få upp henne. Både styvdo ttern och barnet i Ingas mage överlever.

När Ingas do tter sedan föds visar Gudrun ingen tacksamhet över att Inga räddat henne, utan plågar istället ständigt Inga och hennes do tter Emilia med små osynliga medel. Men hur ska Inga kunna bevisa att det är Gudrun som ligger bakom alla illdåd? Samtidigt planerar Gudrun och Ingas stora kärlek Martin för ett bröllop, vilket får Inga att undra om hon verkligen borde ha räddat sin styvdott er ...

De tolv böckerna om Inga Svartdal följer henne genom livet - ett dramatiskt sådant, präglat av ett tvångsäktenskap fyllt av hat och svek, en gammal infekterad släktfejd och smutsiga hemligheter. Men parallellt med sorger och förödmjukelser får Inga också uppleva himlastormande, förbjuden kärlek och begär.

 

TORILL THORUP (f. 1976) bor i norska Hvittingfoss med man, två barn och två hundar. Serien om Inga Svartdal är hennes debut. Efter den har hon skrivit ytterligare två serier i samma anda
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I ondskans tjänst
 2. +
 3. Vingklippt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vingklippt av Torill Thorup (inbunden).

Köp båda 2 för 396 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av I ondskans tjänst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Älskar verkligen denna bokserie

  Detta är den fjärde boken om Inga Svartdal - en ung kvinna som växt upp med sin pappa, syskon och pigan Emma, hennes mamma dog i barnsäng när Inga föddes. Relationen mellan Inga och hennes pappa har alltid varit komplicerad och vid ung ålder ser hennes pappa ut en man åt henne, Niels som är betydligt äldre än henne. Inga flyttar till Niels och hans döttrar Gudrun och Sigrid som är jämnåriga med Inga själv, Gudrun gör allt för att livet på gården ska bli svårare för Inga.

  Jag har ver... Läs hela recensionen

 2. Denna bokserie är mycket bra. Jag väntar på att...
  Nils Jönsson, 12 maj 2022

  Denna bokserie är mycket bra. Jag väntar på att resterande 8 böcker sa komma ut till försäljning. Har även läst författarens två andra bokserier som utkommit.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Torill Thorup