Lögner (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Inga Svartdal (del 7)
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2022-07-14
Förlag
Lind & Co
Översättare
Erik Nisser
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
315 g
SAB
Hce
ISBN
9789180184168

Lögner

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-07-14
207
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I seriens fyra första delar har vi fått möta huvudpersonen Inga Svartdal, som på grund av en gammal släktfejd tvingats in i ett äktenskap där hat, svek och mörka hemligheter härskar. Hon måste gifta sig med den nästan tre gånger äldre tingsrättsdomaren Niels Gaupås. Situationen förvärras då hon dessutom blir förälskad i den unge bondsonen Martin.

I Jagade, bok fem, har elektriciteten kommit till gården. Sigrid är nyfiken på om hennes mormor ska berätta den sanna historien bakom hennes lillasysters död. Kristian kämpar med det förflutna och Inga har det jobbigt efter bröllopet på Storedal.

I Uppenbarelser, den sjätte boken, erkänner Gudrun för Inga att barnet hon bär inte är Martins, utan hennes egen fars och Inga konfronterar Niels.

I sjunde boken, Lögner, blir Inga förälskad i den nya, stiliga slåtterkarlen som kommit till Gaupås för att hjälpa till. Samtidigt verkar det som att Kristian måste gå till domstol, och Inga får jobba hårt för att behålla Svartdal i familjen.

Inga Svartdal är en serie på sammanlagt tolv böcker där vi får följa intrigerna i norska Vestfold i början av förra seklet. I böckerna väntar syndigt begär, förnedring och sorg samtidigt som den vackra unga Inga får uppleva intensiv och förbjuden kärlek.

TORILL THORUP (f. 1976) bor i norska Hvittingfoss med man, två barn och två hundar. Serien om Inga Svartdal är hennes debut. Efter den har hon skrivit ytterligare två serier i samma anda.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lögner
 2. +
 3. Uppenbarelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Uppenbarelser av Torill Thorup (häftad).

Köp båda 2 för 420 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lögner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar serie
  veronicas_bok_bak_liv, 13 september 2022

  Del 7 av 12 serien om Inga Svartdal. Inga tvingades tidigt ingå äktenskap med den betydligt äldre Niles, ett äktenskap som inte är lyckligt. Niels dotter Gudrun har nu gift sig med hennes hemliga kärlek Martin svartsjukan river inom henne och nu visar det sig att Gudrun är gravid¿. Men allt är inte som ser verkar, hemligheterna avlöser varandra. Inga blir förälskad i en av slåtterkarlarna som kommit till gården och hennes far Kristian håller på att förlora gården på grund av lögner¿.
  Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Torill Thorup