Fri från skulden (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ett fall för deckarprästen Samuel (del 2)
Antal sidor
343
Utgivningsdatum
2022-11-14
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
178 x 110 x 22 mm
Vikt
195 g
SAB
Hc
ISBN
9789180185134

Fri från skulden

(10 röster)
Pocket,  Svenska, 2022-11-14
79
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Prästen Samuel Williams privatliv är i gungning. Han och särbon Marit väntar barn samtidigt som han inte kan sluta tänka på en viss polis vid namn Maja-Sofia Rantatalo, som han träffade i samband med den mordutredning han hastigt och lustigt blev indragen i när han anlände till sin nya tjänst i Klockarvik i Dalarna några månader tidigare.

På jobbfronten är det dock betydligt lugnare, så Samuel bestämmer sig för att ta ledigt och åka till ett kloster i närheten på en helgretreat för att få ordning på alla tankar och känslor. Men precis när han börjat vänja sig vid tystnaden och rutinerna och bestämt sig för hur han ska staka ut framtiden får han veta att en kvinna i Klockarvik dött och att en annan blivit allvarligt sjuk. När den döda visar sig ha blivit mördad riktas misstankarna mot just klostret, eftersom både den döda och den sjuka haft täta kontakter med systrarna där.

Nu blir det upp till Samuel att ta reda på om klostret kan vara inblandat och om den man som deltagit i retreaten samtidigt som Samuel verkligen är den han utger sig för. Och hur är det med den före detta prästen som plötsligt dyker upp, har han helt rent mjöl i påsen?

MARIANNE CEDERVALL är författaren bakom de oerhört populära serierna om radarparet Mirjam & Hervor och mysterielösarduon Anki & Tryggve.
Fri från skulden är bok nummer två i hennes nya cosy crime-serie om den ofrivillige deckarprästen Samuel Williams i det fiktiva samhället Klockarvik i Dalarna.

"Hon bygger miljöer läsaren kan känna igen sig i och fyller på med lagom mycket rysansvärt, blandat med mys och hemtrevnad."
Ragnhild Oxhagen, Ölandsbladet

"språket flyter lätt och för hela tiden berättelsen framåt"
Johanna Svensson, Dagen
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fri från skulden
  2. +
  3. I gryningen andas inget

De som köpt den här boken har ofta också köpt I gryningen andas inget av Marianne Cedervall (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marianne Cedervall