Flickan som föll (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (361.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Brott och hämnd (del 1)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2021-08-24
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180187558

Flickan som föll Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-08-24

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
EN SAKNAD FLICKA, EN SKYLDIG MAN, EN DÖDLIG HEMLIGHET
En ung flicka faller från femte våningen i ett höghus, och kriminalinspektör Annelie Cederborg står plötsligt inför ett av sitt livs svåraste fall. Ingen vet vem offret är och ingen vill kännas vid henne. Snart tar utredningen en fasansfull vändning - den leder till en dold del av samhället där barn är utsatta bortom vad någon kan, eller vill, föreställa sig. I samma veva får hackern Nora Dahl insyn i ärendet och hon inser att det här är ett fall hon inte kan hålla sig utanför. Hon startar genast en undersökning tillsammans med sin hackergrupp som är specialiserad på att avslöja pedofiler. Omfattande parallella utredningar pågår. Cederborg och Dahl är på väg in i en ofattbar mardröm, där det inte finns någonting som heter snabb lösning. De tvingas att ta till drastiska beslut, vars pris blir högre än vad de någonsin förväntat sig att betala.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flickan som föll. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Stark och gripande
    Lorenna , 8 oktober 2021

    Stark bok om ett starkt ämne. Jag har verkligen uppskattat författarens tidigare böcker, och nu också denna. Levande beskrivningar, gripande berättelse, gestaltningar som väcker känslor. Precis som tidigare böcker känner man att de är väl-researchade och verklighetstrogna och att det är ett ämne författaren brinner för att dela med sig av. Ser fram emot nästa bok!

Visa alla 1 recensioner