Decemberdåd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (467.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2022-12-25
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180198141

Decemberdåd Ljudbok

(14 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-25

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det var Sandras idé att köpa det förfallna torpet vid Gotlands östra kust, just där det är som ödsligast. Det var hon som brukade ta ledigt från jobbet som grävande journalist, ta färjan över och se till att det gamla huset rustades upp. Det var hon som fått för sig att hon älskade Gotland. Hennes man Niklas, å andra sidan, han hatade ön.
Ändå är det han som nu står där och ska ägna några kalla, snöiga och stormiga decemberveckor i huset. Tömma det, sälja det och aldrig mer sätta sin fot på den gudsförgätna platsen. Det är först nu, ett år efter att Sandra försvann, som han orkar ta itu med det.
Men hans närvaro väcker oro och starka känslor bland invånarna i trakten. Kommer Niklas att upptäcka deras hemligheter och förstå vad Sandra var på spåren? Steg för steg och med hjälp av ledtrådar efterlämnade av Sandra närmar han sig obevekligt sanningen, med fara för livet och i en spiral av dolda intriger som snart kommer leda till ytterligare dödsfall.

"Decemberdåd" är en nervpirrande spänningsroman som ursprungligen publicerades som ljudboksjulkalender under december 2022. Här är fullängdsversionen med alla kapitlen samlade i en enda bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Felix Åberg