Smugglarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (404.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2023-06-27
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180198158

Smugglarna Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-27

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Gotlandsmysterierna, del 3.

På Visby lasarett ligger det karismatiska originalet Walla Hammar för döden. Hennes närmaste sörjer. Samtidigt blir en gammal man mördad på ett spektakulärt sätt på Wallas avdelning. Hans död antyder att något ont i det förgångna har vaknat till liv. Spåren leder till ett ökänt smugglargäng och ett privat behandlingshem. Snart ställs fler liv på spel. Skulder ska regleras. Gamla oförrätter och övergrepp vägrar släppa taget om sina offer. Ingen går säker så länge det finns tidigare djävulstyg som spökar. Men vem är skyldig vem? Och vem ska ställas till svars idag? Den färgstarka kretsen kring Walla som vanligt till annorlunda metoder för att lösa gåtorna.

"Smugglarna" är den tredje, fristående delen om Walla Hammar och hennes närmaste på sydöstra Gotland. Där möts olika sidor av mänsklighetens natur i dramatiska berättelser då saklighet ställs mot skrock, ont mot gott, kärlek mot hat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Smugglarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Smugglarna
    Pluppen7 (Alsterbro), 23 maj 2024

    En mycket spännande och underhållande bok. Jag är även övertygad om att det går till precis så på många håll i Sverige.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Stjernström