Förebud (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (129.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2022-08-22
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180199391

Förebud Ljudbok

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-22

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tjugo år efter sitt första besök på Stora Karlsö är Stina åter på väg till den lilla ön utanför Gotlands kust. Den förra vistelsen trasade sönder hennes liv och nu står hennes hopp till att ett andra besök äntligen kan lappa ihop hennes inre.
Hon var bara tolv år när hon och hennes pappa skulle tillbringa en vinter där. Han skulle sköta fyren och skriva på sin bok. Men sakta krackelerade tillvaron. Vem var flickan som smög runt på ön, trots att de skulle vara ensamma där? Varför hade så många av de tidigare vintervakterna råkat ut för olyckor innan våren kommit? Och hur mådde egentligen hennes pappa?
"Förebud" är en kort spänningsroman för vuxna som med högt tempo suger in läsaren i en historia där gränsen mellan verklighet och illusion är hårfin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Förebud. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Konstig!
    -, 24 augusti 2022

    Var inget för mig, måste ändå lyssna klart.

  2. Spännande med Fyrön
    -, 24 augusti 2022

    Spännande och roligt att boken utspelar sig på en svensk fyrö. Jag har rötter tillbaka i mitt liv, med generationer som levt på olika fyr-öar och även fyr-skepp, på min mors sida. Medan min släkt på min fars sida kommer från Gotland som varit några slags nämndemän runt 1500-talet. Vore kul att fått ihop det till en bok en vacker dag.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Felix Åberg