Livet efter (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
50
Utgivningsdatum
2020-09-30
Förlag
CopyBoost
ISBN
9789180200226
Livet efter (e-bok)

Livet efter (e-bok)

55 tips för energi och balans efter utmattningssyndrom

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-09-30
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vad händer nu? Den frågan ställde jag mig i en sjukhussäng våren 2018. Precis som fler än 30 000 andra i Sverige detta år hade jag blivit utmattad. Några månader senare började jag leta efter information som kunde hjälpa mig att navigera i den nya tillvaron. Men jag fann inte vad jag sökte. Därför skrev jag den här boken.

Livet efter består av 55 konkreta tips för energi och balans efter utmattningssyndrom. Tipsen är indelade i tio kapitel ? från Acceptera till Vila. Boken är lättläst och består av korta, kärnfulla texter.

Livet efter vänder sig till både dig som har egen erfarenhet av utmattningssyndrom och till dig som är anhörig, vän, bekant eller arbetskamrat till någon som har varit utmattad. Även läkare, psykologer och terapeuter kan ha nytta av boken.

Recension, BTJ
?Livet efter utgör lättsam läsning med allvarliga undertoner och en stor bredd av konstruktiva tips som med stor sannolikhet upplevs relevanta för både personer som har drabbats av utmattningssyndrom och personer som upplever stressrelaterad ohälsa i stort. Därmed passar boken för en bred målgrupp som söker tips gällande hur de kan arbeta i små steg för att få bättre balans i livet.?
Linda Ljungskog, lektör, BTJ-häftet nr 22, 2020
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »