Livslängd: Varför vi åldras - och varför vi inte måste göra (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
559
Utgivningsdatum
2021-09-12
Förlag
Fri Tanke Förlag
ISBN
9789180201407
Livslängd: Varför vi åldras - och varför vi inte måste göra (e-bok)

Livslängd: Varför vi åldras - och varför vi inte måste göra E-bok

Varför vi åldras ? och varför vi inte måste göra det

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-09-12

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"Åldrande är en sjukdom och den sjukdomen går att behandla."

Är åldrande ett ofrånkomligt faktum? Nej, menar David Sinclair, biolog och professor i genetik vid Harvarduniversitetet, som i Livslängd presenterar en ny djärv teori om varför vi åldras.

I boken, som kom in på The New York Times bästsäljarlista 2019, tar Sinclair oss till vetenskapens absoluta frontlinje där forskare utmanar gränserna för vad som anses vara möjligt. Han lyfter fram otroliga genombrott - inte minst från det Harvardlaboratorium där han själv är verksam - som visar hur vi kan skjuta upp, eller till och med backa, åldrandeprocessen. Färska resultat från experiment i genetisk omprogrammering låter ana att det inom en närstående framtid kommer att vara möjligt att inte bara känna sig yngre än man är, utan faktiskt också bli det.

Sinclair bjuder in läsaren i den vetenskapliga upptäcktens process och avslöjar de framväxande teknologier och enkla livsstilsförändringar - såsom fasta, exponering för kyla, träning med rätt intensitet och att äta mindre kött - som har visat sig kunna leda till att vi kan leva längre och mer hälsosamt. Boken är en guide för den som vill ta kommando över sitt eget livsöde och presenterar en modig vision om mänsklighetens framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Sinclair