Absolut text : Om att läsa världen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2021-09-28
Förlag
Fri Tanke Förlag
ISBN
9789180203777

Absolut text : Om att läsa världen E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-09-28

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En baksidestext är som ett fönster som öppnar mot boken. Särskilt ironiskt blir detta då boken du håller i din hand handlar om textens, ordens, språkets relationer till verkligheten som vi upplever den.

Men språket kan aldrig uttömma hela upplevelsen, orden förmår inte sammanfatta alla fakta, inom denna korta texts ramar ryms inte hela boken. Nej, för att förstå den måste du börja läsa, träda in i textens underbara värld, upptäcka dess sammanhang och avtäcka dess djupare meningar.

Denna baksidestext förhåller sig till själva boken "Absolut text", som boken förhåller sig till världen. Så stäng fönstret och öppna pärmen. - Tag och läs.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Absolut text : Om att läsa världen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas
    Curt i Gnesta , 30 september 2021

    En mycket intressant bekantskap, jag längtar till nästa bok, essay eller artikel av Torbjörn Elensky. Nya tankar väcktes ständigt,mittmedvetende har vidgats ansenligt efter läsning av denna bok.
    Curt i Gnesta

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Torbjörn Elensky