Yoga bibeln : unik studiehandbok för blivande yogalärare! (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bra och pedagogiska faktaböcker om yoga
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2021-07-22
Förlag
Bhagwan
Medarbetare
Långström, Mattias (form)
Dimensioner
210 x 130 x 22 mm
Vikt
533 g
SAB
Dbdde,Rai
ISBN
9789180206020

Yoga bibeln : unik studiehandbok för blivande yogalärare!

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-07-22
407
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bestseller/Bästsäljare och bland de mest populära yogaböckerna både på Adlibris och Bokus i Sverige under flera år!

NYUTGÅVA! NU MED TYDLIGT INDEX, PEDAGOGISKA BILDER TILL LÄGRE PRIS!

Yoga Bibeln, är en nyutgåva av Den stora boken om yoga, med nytt lättnavigerat index och tydligare typografi. Det är en studiehandbok - unik i sitt slag, för blivande yogalärare och för dig som önskar veta mer om yoga på djupet på över fyrahundra sidor. Den förklarar på ett pedagogiskt sätt de stora yogavägarna och dess filosofi som sällan tidigare funnits översatta på svenska. Boken är uppdelad i åtta moduler med tillhörande kunskapstester. Perfekt som komplett studiematerial för kvalificerade självstudier inom yoga, eller som studiebok under en avancerad utbildning till yoga och meditationslärare.

Författaren yogi Shreyananda Natha är yogamästare och har skrivit de mest omfattande och populäraste böckerna om yoga på svenska. Han innehar den högsta initieringen i tantra och Sri Vidya och är känd för sin omfattande och genuina kunskap om yoga, djupavspänningar och meditation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yoga bibeln : unik studiehandbok för blivande yogalärare!
  2. +
  3. Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker ... av Annika Bevington (inbunden).

Köp båda 2 för 636 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Yoga bibeln : unik studiehandbok för blivande yogalärare!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktigt bra studiebok för yoga
    Benny , 3 mars 2022

    Har precis hunnit igenom hela boken och jag tycker den är superbra. Nu är jag i grunden Kundaliniyogalärare men funderar på att själv ta in den i min egen undervisning för blivande yogalärare. Om alla lärarutbildningar kunde följa de 8 modulerna skulle vi få väldigt kunniga yogalärare. Ett stort plus är att den är så bred. Från Hatha yoga till Kundaliniyoga, meditation, chakran och mantramagi. Bra att den även hade med en modul om Ayurveda. Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Shreyananda Natha