Hur andlighet kan stötta dig i livet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2021-08-31
Förlag
Henrik Beyer
ISBN
9789180206983
Hur andlighet kan stötta dig i livet (e-bok)

Hur andlighet kan stötta dig i livet E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-31
196
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
?Ja, så är det ju?? viskade jag till mig själv. Jag lyfte blicken och mungiporna drogs upp. Känslan av självklarhet fyllde bröstet. Ännu en insikt hade landat.

Vad innebär det att vara andlig? Hur kan spirituella frågor som vår relation till döden, mening i livet, existentiell acceptans, förlåtelse, kärleksrelationer, ritualer, idrottande och sex utveckla och stärka oss som människor? Hur stärker vi vår spirituella hälsa och hur botar vi spirituell brist
oavsett om vi är religiösa eller inte?

Spirituell brist kan komma som en överraskning och visa sig som en diffus form av oro eller ångest. Det kan kännas som ett tryck i bröstet eller som om man inte är hel. Kanske har vi allt och borde vara lyckliga men ändå har en gnagande känsla av saknad och längtan. Eller så lurar den obesvarade existentiella frågan ?Vem är jag?? i bakhuvudet och vi upplever en generell otillfredsställelse i livet.

Författaren drar lärdom från filosofer, mystiker och andliga tänkare i frågan hur vi kan förverkliga oss själva och delar personliga livsinsikter för att ge konkreta exempel. Syftet med denna bok är att vidareutveckla läsarens tankar, bädda för insikter och förtydliga hur livets största spirituella frågor kan stötta oss i livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Beyer Henrik