Pandemin som möjlighet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2021-12-13
Förlag
Sjösala förlag AB
ISBN
9789180209052

Pandemin som möjlighet E-bok

Så blir återstarten hållbar och rättvis

E-bok,  Svenska, 2021-12-13
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
"Under mina snart trettio år som politiskt aktiv har det varit omöjligt att få gehör för levande skogar, städer utan bilnorm, tåg istället för flyg, stängning av djurfabriker och en ny ekonomisk politik. Men nu - efter pandemin - när vi ska ta oss ur klimatkrisen, är det inte längre omöjligt, utan det politiskt nödvändiga. Efter pandemin - dags för ett hållbart och rättvist samhälle."

I "Pandemin som möjlighet - Så blir återstarten hållbar och rättvis" ser Jens Holm framåt. Han visar på hur samhället, när det öppnar upp igen, inte behöver slå in på samma gamla kortsiktiga vägar. När pandemin släpper sitt grepp om världen finns istället en chans att byta riktning. En hållbar och bättre värld finns inom räckhåll.

Jens Holm är född 1971 i Sundsvall och har en fil mag i sociologi från Uppsala universitet. Han är riksdagsledamot och Vänsterpartiets talesperson i klimatfrågor samt ordförande i riksdagens trafikutskott och ledamot av EU-nämnde.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jens Holm

  • Vänsterns svar på klimatkrisen

    Jonas Sjöstedt, Jens Holm

    När högerpolitiker världen över går till attack mot klimatpolitiken är det upp till vänstern att driva på för en rättvis och effektiv omställning. Att hejda klimatförändringen och bygga ett bättre samhälle för flertalet måste vara ett gemensamt pr...

  • EU inifrån : berättelser från EU-parlamentet 2006-2009

    Jens Holm

    En EU-kommission utan öppenhet och demokratisk förankring. Beslut i EG-domstolen som underminerar arbetsrätten. Miljardrullning till den klimatförstörande djurindustrin. Månatlig parlamentarisk resecirkus mellan Bryssel och Strasbourg. Kompakt man...