Dolda mördare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (393.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tennison (del 2)
Inläsare
Charlotta Åkerblom
Utgivningsdatum
2021-03-08
Förlag
Modernista
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789180230186

Dolda mördare Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2021-03-08

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Andra boken i den nya serien om deckarlegenden Jane Tennison

»En helt fängslande intrig full av vändningar.« The Guardian

»Mästarinnan av spänning. En lysande berättare.« Daily Express

En prostituerad kvinna i blå pälskappa kommer gående, till synes ensam, i mörkret i Hackney Fields. Men någon väntar på henne...
En kvinna hittas död i sitt badkar, med ett sovande litet barn i rummet bredvid. Rör det sig om en olycka - eller om ett till synes perfekt genomfört mord?
När Jane Tennison befordras till kriminalassistent i Londondistriktet Bow Street drabbas hon direkt av inre konflikter. Hennes långt mer erfarna kollegor rör sig snabbt från det ena fallet till det andra, medan Jane ofta tvivlar på deras slutsatser. När hon blir involverad i ett fall som rör en rad våldtäkter tvingas Jane sätta sitt eget liv på spel. Ska hon anpassa sig till polisdistriktets allmänna linje - eller riskera sin position genom att trots allt söka sanningen?

LYNDA LA PLANTE, född i Liverpool 1943, är en brittisk roman- & manusförfattare. Hon tilldelades det prestigefyllda litteraturpriset Edgar Allan Poe Writer"s Award för TV-serien Prime Suspect. Serien vann även en Emmy Award.

»Lynda La Plante tar dig i kragen och trycker upp dig mot väggen. Det är inte ett dugg överraskande att det görs en ny TV-serie av Tennison.« The Independent
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lynda La Plante