Sly (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vera Bergström (del 1)
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2021-08-25
Förlag
Modernista
SAB
Hc
ISBN
9789180230865
Sly (inbunden)

Sly

Inbunden Svenska, 2021-08-25
209
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Stort anlagd spänningsdebut i Åsa Larssons anda

Hösten river i Åre. Trots att turisterna ännu glittrar på lyxrestaurangerna har lokalbefolkningen börjat planera för jakten och mörkret...
Ovanpå en igenbommad tågstation bor den avdankade lokalredaktören Vera Bergström. Hon sover med en älgstudsare under sängen och brottas med såväl ständiga klimakterieblödningar som med livet som aldrig blev.
När en kvinna hittas mördad i skogarna på Åreskutans baksida tar hon motvilligt på sig uppdraget att skriva ett reportage om bybornas rädsla. Men längs vägen blir hon allt mer besatt av att ta reda på vem offret var, vem som mördat henne - och varför. Det dröjer inte länge förrän Vera själv är i fara.

 

SARA STRÖMBERG [f. 1975] är uppvuxen i Västerbotten och Jämtland. Hon arbetar som journalist och kulturredaktör i Östersund, där hon också är bosatt med sin familj. Sly är den första boken om antihjälten Vera Bergström. En stort anlagd spänningsdebut i Åsa Larssons anda, förlagd till en plats där storstadsturismen har tagit över, där vinnarna tar allt och där förlorarna faller.
Visa hela texten

Fler böcker av Sara Strömberg