Allt du behöver veta om Alexander Isak (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
93
Utgivningsdatum
2021-11-05
Förlag
Modernista
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
297 x 210 x 6 mm
Vikt
430 g
SAB
uRbz Isak, Alexander
ISBN
9789180231435
Allt du behöver veta om Alexander Isak (häftad)

Allt du behöver veta om Alexander Isak

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-11-05

Slutsåld

»För den äkta Isak-supportern är detta angelägen och seriös läsning.« Betyg: 4 av 5 - Michael Economou, BTJ

Alexander Isak är den mest lovande och hyllade svenska fotbollsspelaren sedan Zlatan Ibrahimovic. Med sin spanska klubb Real Sociedad har han fått ett slutgiltigt genombrott i de stora sammanhangen.
I Allt du behöver veta om Alexander Isak får du läsa om den spektakulära resan uppåt för killen från Ulriksdal i Solna. Boken innehåller alla fakta om hans säsonger i AIK, Borussia Dortmund, Willem II, Real Sociedad och i landslaget: mål, assists, skador, övergångar, liksom citat från Alexander Isak själv och media.
Här finns förstås också berättelsen om genombrottet i AIK och hans första tid som proffs och succén i Real Sociedad. Vi får höra ledande namn berätta om Alexander Isaks utveckling till en av svensk fotbolls största talanger och läsa om hans bakgrund kopplad till Eritrea.
Allt du behöver veta om Alexander Isak är rikt illustrerad med mängder av fotografier och specialgjorda illustrationer i fyrfärg som skildrar hans karriär.

LARS NYLIN är författare (Svenska sportklassiker och Tusen klassiker) och har skrivit om fotboll i bland annat Sportbladet, Dagens Nyheter och Offside. LARS SUNDH är formgivare och redaktör. Duon gjorde 2016 boken Zlatan: Hårda fakta [Modernista], som blev en stor succé med över 20.000 sålda exemplar i Sverige. Allt du behöver veta om Alexander Isak är deras andra gemensamma bok och ett måste för alla Alexander Isak-fans, unga som äldre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allt du behöver veta om Alexander Isak. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Nästa storstjärna
    Leif Johansson, 19 december 2021

    Den första boken om Alexander Isak, det blir spännande att följa honom.Det kommer säkert många fler böcker om honom. Leif

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Nylin