Den unga eliten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (478.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den unga eliten (del 1)
Inläsare
Sofia Rönnegård
Utgivningsdatum
2021-03-24
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789180231459

Den unga eliten Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-03-24

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ny hyllad serie av författaren till Legend!

»Överträffade alla mina förväntningar och jag älskade den så mycket läste ut den i ett enda svep! Rekommenderas varmt!« Betyg: 5 av 5 - Cecilia Ax, Book Obsession

»Var beredd på att bli fängslad - och på att längta efter fortsättningen...« Booklist

Adelina Amouteru överlevde blodfebern. För ett årtionde sedan svepte denna dödliga sjukdom över hennes land. De flesta som smittades dog, medan de barn som lyckades överleva blev märkta av sjukdomen på egendomliga sätt och började kallas malfetto.
Adelinas svarta hår blev silverfärgat, hennes ögonbryn blonda, och hon har bara ett ärr där hennes vänstra öga en gång satt. Hennes pappa ser henne som ett olycksbarn som förstör familjens goda namn och står i vägen för deras framgång.
Men några av de som överlevt febern sägs ha mystiska och kraftfulla förmågor, och även om deras identiteter förblir hemliga har de kommit att kallas Den unga eliten.
Teren Santoro är ledare för en organisation vars uppgift det är att leta upp dessa personer och förgöra dem innan de kan förgöra nationen. Enzo Valenziano är medlem i Dolksällskapet, en hemlig sammanslutning som letar upp andra inom Den unga eliten innan Santoro hittar dem. Men när dessa två konfronteras med Adelina möter de krafter som de aldrig tidigare skådat...
Adelina har egenskaper som inte är av denna värld. Hon har också ett hämndlystet mörker i sitt hjärta. Och ett begär att krossa alla som vågar trotsa henne.

MARIE LU [född 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med Legend-serien, som såldes till 26 länder och blev en New York Times bestseller. Den unga eliten är den första delen i hennes nya trilogi. Marie Lu är bosatt i Los Angeles.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Lu