Allegiant (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (399.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Divergent (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Lo Tamborini
Utgivningsdatum
2021-06-16
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789180233682
Allegiant (ljudbok)

Allegiant Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-16

Styckköp

143

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Tredje delen i succétrilogin Divergent - boken bakom storfilmen!

#1 på New York Times bästsäljarlista
Divergent-trilogin har hittills sålt i över 40 miljoner exemplar världen över!
Boken bakom storfilmen med Shailene Woodley och Kate Winslet.

Tänk om hela din värld var en lögn. Tänk om ett enda avslöjande - eller ett enda val - förändrade allt. Tänk om kärlek och lojalitet fick dig att göra saker som du inte trodde var möjliga...
Det falangbaserade samhälle som Tris Prior en gång trodde på är splittrat av våld och maktkamper, ärrat av svek och förluster. Så när hon får chansen att utforska en värld bortom den hon hittills känt, är Tris redo. Kanske kan hon och Tobias bygga ett nytt och enklare liv tillsammans bortom stängslet, ett liv fritt från komplicerade lögner, hoptrasslade lojaliteter och plågsamma minnen.
Men Tris nya verklighet är ännu mer skrämmande än den hon lämnat bakom sig. Gamla sanningar förlorar snart sin mening, och nya omskakande insikter förändrar människorna hon älskar.
Och än en gång måste Tris kämpa med att försöka förstå den mänskliga naturens komplexitet - och sin egen - samtidigt som hon ställs inför svåra val i fråga om mod, lojalitet, uppoffring och kärlek.

VERONICA ROTH föddes 1988 i en förort till Chicago. Medan hon studerade på universitetet började hon skriva på sin dystopiska science fiction-trilogi - Divergent, Insurgent och Allegiant - succéböckerna som hittills har sålt i över 40 miljoner exemplar världen över. Våren 2014 hade filmversionen av Divergent, med bland annat Shailene Woodley och Kate Winslet i rollerna, premiär. Året därefter kom Insurgent och 2016 hade Allegiant premiär. 2017 kom Dödens märken [Carve the Mark] - den första efterlängtade boken i Veronica Roths nya duologi - som avslutades 2018 med Ödets timme [The Fates Divide].

»Vilken avslutning på en fantastisk serie! Betyg: 5 av 5.« Bokcirkeln
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Veronica Roth