Hord (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (425.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Razorland (del 3)
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Kristina Leon
Utgivningsdatum
2022-03-28
Förlag
Modernista
Översättare
Lena Jonsson, Emma Jonsson Sandström
ISBN
9789180235686
Hord (ljudbok)

Hord Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-03-28

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tredje boken i Razorland-trilogin

»OMG! Vilken bra avslutning på serien. Författaren binder ihop det helt magnifikt. Kort sagt, en superbra avslutning på en superbra serie.« Boktycke

»Jag älskar det!« Bokhuset


Staden Räddning är omringad, monstren har samlats vid stadsportarna och den här gången kommer de inte att ge sig av. När Spadertvå, Tålig, Stalker och Tegan drar i gång har de oddsen emot sig. Men oddsen har varit emot Spadertvå sedan hon föddes.
Det må vara sant att hon inte är någon jägarinna längre, men hon är inte den som tar till flykten. Med knivar i händerna och kompanjonerna vid sin sida, kommer hon inte att ge upp, vare sig hon kämpar för sitt liv eller för Tåligs kärlek.
Framför sig har de sitt livs strid. Det har inte funnits ett krig som det här på århundraden, och människan har glömt hur man ställer sig upp och kämpar - om inte Spadertvå kan leda dem i striden. Men den här gången är det mer än en enstaka enklavs eller utposts öde det handlar om. Den här gången står hela mänsklighetens överlevnad på spel.

ANN AGUIRRE är en amerikansk ungdomsboksförfattare vars Razorland-trilogi har blivit en internationell storsäljare. Hord är den tredje och avslutande delen i trilogin. Ann Aguirre är bosatt i Mexiko.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann Aguirre