Hela världens tårar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2022-08-22
Förlag
Modernista
Översättare
Christine Bredenkamp
Originaltitel
Die Rebellin und der Dieb
Dimensioner
216 x 142 x 23 mm
Vikt
480 g
SAB
Hce
ISBN
9789180237307
Hela världens tårar (inbunden)

Hela världens tårar

Inbunden Svenska, 2022-08-22
209
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ny bok av författaren till bästsäljaren Konsten att höra hjärtslag

»Sendkers mästerliga berättarröst - varm, förtroendeingivande och samtidigt saklig - lyfter berättelsen genom skickligt realistiskt gestaltande, bra språk och en väl avvägd komposition till att bli en riktigt spännande hjälteroman.« Betyg: 4 av 5 - BTJ

18-åriga Niri och hans familj är illegala invandrare i en asiatisk mångmiljonstad. Där lever de ett enkelt men tryggt liv som tjänstefolk hos en välbärgad familj. Tills pandemin slår till.
Plötsligt står familjen utan framtidsutsikter, på randen till bottenlös fattigdom, och de tar sig till ett slumområde utanför staden. Niris inre uppror, mot både pappan och landets regering, växer - och när livet blir outhärdligt och behovet av mat och medicin för stort, bestämmer han sig för att korsa gränsen in till staden.
En natt smyger sig Niri tillbaka till villan de bott i och möts där av Mary, dottern i familjen. Hon förser honom med mat och pengar, och hon har en plan som ska förändra deras liv för all framtid.
I översättning av Christine Bredenkamp.

JAN-PHILIPP SENDKER [f. 1960] är en bästsäljande tysk författare. Efter att ha arbetat som utrikeskorrespondent för tidningen Stern romandebuterade han 2002 med Konsten att höra hjärtslag, som växte till att bli en kolossal internationell säljsuccé. Hela världens tårar är hans nya roman, en uppslukande historia om två personer från helt olika världar som tvingas att lära sig leva i en katastrof - om kärlek, motståndskraft och viljan att förändra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hela världens tårar
  2. +
  3. Drömmarnas flod

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drömmarnas flod av Elisabet Nemert (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan-Philipp Sendker