Argbiggornas antikvariat (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Rosnäs-serien (del 2)
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2022-04-20
Förlag
Modernista
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789180237987

Argbiggornas antikvariat

(27 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-04-20
79
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
»En härlig feelgoodroman. För en bokälskare är miljön med alla böcker underbar!« Katarina Ruus

»Underhållande och humorfylld läsning med starka, självständiga kvinnliga karaktärer i fokus.« Benita Svensson, Mariestads-Tidningen

»Varm, härlig och spännande feelgood om en kvinna i sina bästa år.« Anna Alemo

Agatha »Agge« Blom är arg. Hennes liv har inte alls blivit som hon tänkt sig. Vid det här laget skulle hon rest jorden runt och haft både man och barn. Dessutom missköter den odräglige hyresvärden underhållet av hennes älskade antikvariat och grannarna i kvinnokollektivet är onödigt påträngande.
När fastigheten bredvid säljs och den nye ägaren visar intresse även för antikvariatet snurrar tankarna i Agges huvud. Kanske borde hon ta den enkla vägen ut och avsluta sitt kontrakt i förtid, något hyresvärden med alla medel försöker få henne att göra. Men när den nye vaktmästaren får det att pirra i magen på henne och kvinnokollektivet visar sig från sin bästa sida kommer hon på andra tankar - åtminstone tills hyresvärden börjar ta till ännu värre övertalningsmetoder.
Nu behöver Agge fundera ett extra varv på om ensam verkligen är stark, eller om alla ibland behöver lite hjälp från sina vänner.

FRIDA GRÅSJÖ är jurist och feelgoodförfattare, bosatt i Karlstad. Våren 2021 kom hennes första bok på Modernista, Bed & Breakfast för lata brudpar, första delen i Rosnässerien. Argbiggornas antikvariat är den andra fristående delen i serien, som kretsar kring familjen Blom i den fiktiva staden Rosnäs i Dalsland.

»Så har jag läst andra boken i Rosnäs-serien. Och precis som jag trodde var den ju bara bäst!« Älskar att läsa

»Boken med det snyggaste omslaget! En energifylld feelgood med oväntat mycket kärlek och värme.« Kaisa Johansson, författare

»Frida är en karismatisk och härlig författare. Har du inte läst Argbiggornas antikvariat är det dags!« Bokfiii

»Mysig feelgood som gör en varm i hjärtat.« Sofias bokhylla
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Argbiggornas antikvariat
 2. +
 3. Champagnekorkar och cateringkaos

De som köpt den här boken har ofta också köpt Champagnekorkar och cateringkaos av Frida Gråsjö (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Argbiggornas antikvariat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och mysig bladvändare
  Marias bokhylla, 10 april 2024

  3,5/5

  Agatha (Agge) Blom har ett antikvariat i Gamla Rosnäs som hon hyr av Karlberg. Men nu vill Karlberg läsa ut henne ur hyreskontraktet eftersom han vill sälja fastigheterna. Agge och hennes anställda Vera har inget intresse av att stäng antikvariatet och när Vera föreslår att Agge ska samarbeta med kvinnokollektivet som har sina ateljér i den andra längan på området, vägrar Agge först. Hon klarar sig själv. Men så börjar saker hända, och det verkar som att någon saboterar för hen... Läs hela recensionen

 2. Rolig feelgoid

  En blandning av kärlek, humor, kvinnokamp och dessutom lite kunskap om blommor och växter. En bok som är utmärkt att koppla av med.

 3. Argbiggornas bokhandel
  Monique Örne, 25 juli 2023

  Sorry men gav upp efter 101 sidor. Har gillat andra böcker av författaren, men den här föll mig inte i smaken.

 4. En bok som gör en glad
  Birgitta Seifner, 27 mars 2023

  En samtidigt väldigt rolig bok men också med lite bakgrunds alvar. En bok för en gemytligt läskväll i soffan. Utan böcker av alla de slag vore tillvaron tristare.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Frida Gråsjö