Virus 2 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Virus (del 2)
Antal sidor
422
Utgivningsdatum
2021-06-30
Förlag
Storytel Publishing
Medarbetare
Ohlson Wallin, Elisabeth (foto)
Dimensioner
178 x 110 x 26 mm
Vikt
341 g
SAB
Hc
ISBN
9789180244954

Virus 2

Häftad,  Svenska, 2021-06-30
241
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ett dödligt, mycket aggressivt och luftburet virus har ödelagt civilisationen. Mitt i förödelsen står några få immuna. Men att ha överlevt apokalypsen är ingen välsignelse - snarare är det nu helvetet börjar.

Amanda, Iris, Sigrid och Dano ville bara få läka sina sår. Men en osmittad, kraftigt beväpnad milis iförda skyddsmasker och med en idé om att immuna barn är nyckeln till ett botemedel ville annorlunda. Nu är sexåriga Sigrid kidnappad och mörkret faller. Hittar de inte milisens gömställe före morgonen kommer Iris dotter att dö som försökskanin.

Utrustad med endast en polisbatong och ett fälgkors inleds en räddningsaktion. Men den desperata planen har en mörk baksida, och i takt med att dödstalen stiger måste frågan ställas: Hur långt är det moraliskt försvarbart att gå för att rädda den du älskar?

Virus är en tät historia om några människors kamp för överlevnad i en värld som inte längre vill ha dem, berättad i ett skoningslöst tempo.

Daniel Åberg är journalist och författare till två av Storytels succéserier, Virus och Nära gränsen. Efter många år i Stockholm är Daniel numera bosatt med sin familj i Vittangi, öster om Kiruna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Virus 2
  2. +
  3. Virus 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Virus 3 av Daniel Åberg (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Åberg