Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2022-05-18
Upplaga
2
Förlag
BoD
Dimensioner
297 x 224 x 21 mm
Vikt
580 g
Komponenter
Ringbuch
SAB
Uaa
ISBN
9789180271066
Vår levande värld : den nya modellen och teorien om hur vårt universum (och anti-universum) fötts, fungerar och utvecklas, jämte dess slutliga öde (häftad)

Vår levande värld : den nya modellen och teorien om hur vårt universum (och anti-universum) fötts, fungerar och utvecklas, jämte dess slutliga öde

Den nya modellen och teorien om hur vårt Universum (och Anti-Universum) fötts, fungerar och utvecklas, jämte dess slutliga öde.

Häftad,  Svenska, 2022-05-18
646
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad är det för enorm kraft som fått och får vårt Universum med alla sina miljarders miljarder galaxer, stjärnor och planeter etc att enligt många observationer och mätningar expandera och t.o.m. rotera?

Och all information, alla atomer och neutroner, protoner och elektroner? Hur uppkom de; hur är vår värld och verklighet egentligen ordnad, hur fungerar det och vad är dess öde? Finns kanske också ett Antiuniversum med antigalaxer, antiplaneter och antimänniskor?!

Och inte minst: När, varifrån och hur uppkom Livet? På vår planet och i Universum (och Anti-Universum) överhuvudtaget. Och kanske andra universa. Är vårt Universum verkligen alldeles ensamt och allena? Ja, vad är liv?

Endast liv kan skapa liv, är en gammal sanning. Betyder det att vårt Universum som skapat allt liv självt är levande? Kanske tillsammans med Anti-Universum en slags organism? Ett cellsystem?

Detta är några frågor som kanske inte in i varje i detalj kommer att besvaras i denna skrift, men nästan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vår levande värld : den nya modellen och teorien om hur vårt universum (och anti-universum) fötts, fungerar och utvecklas, jämte dess slutliga öde
  2. +
  3. Den lodande människan : havet, djupet och nyfikenheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den lodande människan : havet, djupet och nyfik... av Patrik Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 745 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »