Bagua Tapping: När rädslan försvinner blir drömmar till verklighet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-10-26
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789180273923
Bagua Tapping: När rädslan försvinner blir drömmar till verklighet (e-bok)

Bagua Tapping: När rädslan försvinner blir drömmar till verklighet E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-10-26
99
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Är inte livet alldeles för kort för att du ska skjuta upp dina drömmar? Vad skulle du hitta på om alla dina rädslor försvann?

Skulle du uppskatta om den där inre rösten började peka på möjligheter istället för problem? Och om du kunde, skulle du då inte programmera om ditt undermedvetna så att det drog åt samma håll som du?

Bagua Tapping är ett helt nytt koncept där du skapar de bästa förutsättningarna för att uppnå dina drömmar, genom att tydliggöra dina mål och med tapping lösa upp det som hindrar dig från att nå dem.

Tapping (EFT) är en evidensbaserad metod, känd för att skapa varaktiga och djupgående förändringar.

Metoden beskrivs ofta som en sorts psykologisk akupunktur där man genom lätta knackningar på bestämda punkter - i ansiktet och på kroppen - skickar lugnande signaler till hjärnan där oro, rädslor och begränsande tankar neutraliseras, allt det som ligger och spökar i vårt undermedvetna och hindrar oss från att nå våra mål.

I den här boken serveras du tydliga instruktioner och praktiska övningar som gör att du kan närma dig dina drömmar på ett annorlunda och spännande vis.

Du svarar på frågor och guidas genom olika moment där du med hjälp av feng shui (baguan) och tapping skapar förändringar, både utifrån och inifrån, vilket ökar chanserna markant för att du ska nå dina mål.

Cecilia Kärvegård, känd föreläsare är gästförfattare med ett kapitel om Attraktionslagen där hon också bjuder på en manifestationsövning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »