Det lilla pensionatet i gröna dalen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (225.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Serien om Julia (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-09-13
Förlag
Storyside
ISBN
9789180297813
Det lilla pensionatet i gröna dalen (ljudbok)

Det lilla pensionatet i gröna dalen Ljudbok

(27 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-13

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den tredje fristående boken i den omtyckta serien om Julia!

Julia lever sin dröm utanför Kapstaden med veterinären Max, sonen Theo och deras två hundar. Vingården hon sköter om blomstrar med alltfler gäster som uppskattar att prova vin i den mysiga miljön. Men allt förändras när ägarna beslutar sig för att sälja. De nya ägarna har en helt annan uppfattning om vad som är en mysig vingård och är inte särskilt intresserade av att höra Julias åsikter.

Samtidigt impulsköper Julias pensionerade och numera framgånsrikt vloggande mamma det gamla pensionatet Rose Garden och tillvaron blir plötsligt ännu mindre idyllisk. Hon ångrar snart sitt köp och Julia bestämmer sig för att så snabbt som möjligt hjälpa henne sälja pensionatet men det är mer komplicerat än hon trott. Dessutom visar det sig att det pittoreska viktorianska huset med den prunkande rosenträdgården har en spännande historia och Julia får svårare och svårare att skiljas från det.

Frågan är bara om att driva ett pensionat i Kapstaden med en excentrisk mamma är vägen framåt i yrkeslivet? Det lilla pensionatet i gröna dalen är den tredje boken om Julia. Det är en varm, humoristisk feelgood berättelse om vänskapsförhållanden, familjeband, ödet, hundar och om livet som tar andra vägar än man tänkt sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det lilla pensionatet i gröna dalen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fortsättning tack!
    -, 27 juli 2022

    Boken är underbar! Jag vill läsa mer om detta stället! Fortsättning på pensionatet tack!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marie Sammeli