Skuggland (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2023-03-17
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180311410

Skuggland E-bok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-03-17

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Friskolan Lyceum, en guldskimrande gåva från de rika till de rika, är en värld där barnen till de förmögnaste står högst i kurs. 11-åriga Daniel är längst ner i den hierarkin, något som hans psykopatiska klasskamrat Lucas utnyttjar.

När Lucas och hans vän Ian begår ett övergrepp på Daniel går det inte längre att blunda för trakasserierna. Eller? Lucas terrorregim fortsätter, samtidigt som Daniel och hans mamma Vicki beskylls som lögnare. Vicki och Daniel faller allt djupare ekonomiskt, socialt, mänskligt, och de inser att ingen rättvisa kommer att skipas.

Samtidigt oroar övergreppet, lögn eller inte, skolans mecenat och grundare miljardären Gunnar Grentz. Han har åtnjutit en helt ny form av respekt och politiskt inflytande efter att Lyceum kommit till världen. Och nu är hans position hotad. Snart störtar en pojke mot sin död. Men vem? Och varför?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skuggland. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 5 av 5
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 14 juni 2023

    Boken var väldigt omtumlande och spännande. Trots att det är Marcus debut så är den välskriven och trovärdig. Den kommer att finnas kvar i mitt hjärta en lång tid.

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 24 maj 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, spänningsromanen Skuggland, är författaren Marcus Dunbergs debutbok, och enligt mig en mycket bra debut. Jag blev nyfiken på den när jag läste om att boken ska bli en teveserie, och bestämde mig för att läsa den. Och det gjorde jag rätt i, för jag tyckte mycket om boken. Den är välskriven, intressant, spännande, gripande, otäck, berörande, och bra. Så jag kan varmt rekommendera boken. Och jag ska definitivt se teveserien sen när den kommer. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av Martin Wallström.

Visa alla 2 recensioner