En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-10
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180312035
En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon (e-bok)

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-10
149
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den 13 februari 2021 dog Hannah Ekwall. Hon hade precis fyllt 39 år och hade ett drygt år tidigare drabbats av en aggressiv form av bröstcancer.

Patrick Ekwall berättar öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, om saknaden efter en fru och mamma, men framförallt om att se framåt.

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon är en berättelse om sorg, men ännu mer en skildring av ett år där Patrick finner mod och styrka att leva vidare, med minnet av Hannah.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket givande
    Ann-Christine Reimer (Limhamn), 27 oktober 2022

    Det är viktigt att man berättar om hur det här att gå igenom sådana här saker. Det är både självhjälp och hjälp till andra så fortsätt berätta ni som går igenom svåra saker. Att dela med sig är viktigt!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Patrick Ekwall

  • Vill du så kan du

    Patrick Ekwall

    "Patrick, jag hoppas att du hittar ett jobb en dag så att det kan bli något vettigt av dig. Men det kommer inte att bli lätt." - Patricks klassföreståndare i högstadiet Det börjar i Lindängen i Malmö. När alla andra barn ville bli polis, brandman,...