En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2022-10-10
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180312035

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-10-10

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den 13 februari 2021 dog Hannah Ekwall. Hon hade precis fyllt 39 år och hade ett drygt år tidigare drabbats av en aggressiv form av bröstcancer.

Patrick Ekwall berättar öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, om saknaden efter en fru och mamma, men framförallt om att se framåt.

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon är en berättelse om sorg, men ännu mer en skildring av ett år där Patrick finner mod och styrka att leva vidare, med minnet av Hannah.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket givande
  Ann-Christine (Malmö), 27 oktober 2022

  Det är viktigt att man berättar om hur det här att gå igenom sådana här saker. Det är både självhjälp och hjälp till andra så fortsätt berätta ni som går igenom svåra saker. Att dela med sig är viktigt!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Patrick Ekwall

 • Kattfisken

  Patrick Ekwall

  När Frankie Larsson inser varför hans 5-åriga guddotter Majken blivit föräldralös bestämmer han sig för att hämnas. Planen är vattentät och han blåser krogägaren Sonny Musa Jalonen, känd som Hövdingen av Stockholm, på 12,4 miljoner. Det blir start...

 • Vill du så kan du

  Patrick Ekwall

  "Patrick, jag hoppas att du hittar ett jobb en dag så att det kan bli något vettigt av dig. Men det kommer inte att bli lätt." - Patricks klassföreståndare i högstadiet Det börjar i Lindängen i Malmö. När alla andra barn ville bli polis, brandman,...