En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (150.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining, Tova Leining
Utgivningsdatum
2023-01-16
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180312059

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon Ljudbok

(58 röster)  |   Läs 15 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-01-16

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den vackraste bok jag någonsin har läst. - Towe Olsson, Blekinge Läns Tidning

Rakt, brutalt, men vackert och gripande. En måsteläsning med tröst, råd, tårar och kärlek. Imponerande. - Mats Olsson, Expressen

Den 13 februari 2021 dog Hannah Ekwall. Hon hade precis fyllt 39 år och hade ett drygt år tidigare drabbats av en aggressiv form av bröstcancer.

Patrick Ekwall berättar öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, om saknaden efter en fru och mamma, men framförallt om att se framåt.

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon är en berättelse om sorg, men ännu mer en skildring av ett år där Patrick finner mod och styrka att leva vidare, med minnet av Hannah.

Tv-profilen och journalisten Patrick Ekwall är sedan frun Hannahs död engagerad i Bröstcancerförbundet och har bland annat initierat kampanjen Rosa Matchen. Nu berättar Patrick för första gången om tiden från Hannahs sjukdomsbesked till hennes bortgång, och livet efter det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 15 recensioner av En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk & Gripande
  -, 11 november 2023

  Så starkt att skriva denna boken! Den berörde verkligen! Tack

 2. Läsvärd
  -, 26 juli 2023

  Vilken känslosam bok. Man kan inte hålla tårarna borta. Tack Patrick Ekwall för en fantastisk bra bok och din enastående uppläsning.

 3. En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon
  -, 25 april 2023

  En gripande och spännande bok om Patrik Ekwalls fru Hannah som dog i cancer.

 4. Stark och gripande
  -, 10 april 2023

  Tack för att du delar med dig, och att du ser ljust på framtiden är fantastiskt. Hanna hade varit stolt över dig och att du är en sån underbar pappa.

 5. Gripande
  -, 20 februari 2023

  En stark och gripande berättelse som säkert kan hjälpa flera människor i samma tragiska situation! En fin tanke om att livet måste gå vidare och att man kan försöka se och minnas allt det ljusa som har varit.

 6. Läsvärd
  Mia, 17 februari 2023

  En stark och gripande berättelse om hur hela livet ställs på ända när en familjemedlem drabbas av svår sjukdom. Så fint återgett av Patrik, som läst in boken själv. Rekommenderas varmt.

 7. Tack
  -, 17 februari 2023

  Tack Patrik för att du delar med dig av det svåra.

 8. Bra läst
  -, 15 februari 2023

  Fantastisk berättelse om det verkliga livet Det är bra att lyssna på för det är många som är drabbade.

 9. Mycket läsvärd och tänkvärd!
  -, 10 februari 2023

  Djupt tragisk berättelse men också mycket tänkvärd. Lärdomarna är många, inte minst att ta vara på livet och göra något bra av det.

 10. Välja livet
  -, 8 februari 2023

  Berörd, bestört och tårögd lyssnade jag i stort sett i ett svep denna bok som skildrade ett svårt ämne men som på något sätt gjorde det ändå lätt att hantera. Du tar fram det positiva som händer i sorgen på ett sätt som visar att sorgen har så många nyanser och att vi alla sörjer som vi själv vill. Tack för du delade med dig och ta hand om dig och dina på det sätt som du anser är bäst.

 11. Så stark och gripande
  veronicas_bok_bak_liv, 29 januari 2023

  I denna bok berättar Patrick Ekwall om hur hans fru Hannah vid 39 år drabbas av en aggressiv form av bröstcancer och drygt ett år senare finns inte Hannah kvar längre.

  Vilken stark och gripande bok - den träffar mig rakt i hjärtat och jag blir otroligt berörd. Det är öppet och ärligt skrivet, så mycket känslor. Trots att det är en tung bok med mycket sorg så lyser kärleken så starkt. Jag har lyssnat på boken och uppskattar att det är Patrick själv som läser boken det gör det bara än... Läs hela recensionen

 12. Tack!
  -, 28 januari 2023

  En fantastiskt bok om livet och livet i tuff motvind. Fängslande från första stund.

 13. Träffar rakt in i hjärtat!
  -, 26 januari 2023

  Även om boken är väldigt sorglig så är det så mycket kärlek också! Kärleken de känner för sin älskade Hannah förmedlas av Patrick på ett sätt som känns i hela kroppen på mig. En underbar bok och självklart hade man önskat att Patrick aldrig hade behövt skriva boken, att Hannah aldrig hade blivit sjuk. Jag beundrar hans styrka att kämpa vidare. Rekommenderas varmt! <3

 14. Älskade Hanna
  -, 24 januari 2023

  Så hemsk att du behöver skriva denna bok Patrik. Går rakt in i hjärtat och Hanna du är så älskad och saknad. Tack för du delar med dig av sorgen, kärleken och er berättelse.

 15. En fantastisk bok
  -, 18 januari 2023

  Den är hjärtskärande, känner så med Patrik, Tindra och alla andra anhöriga och vänner. Har också varit tveksam till Cancerfonden med deras insamling, men min tvekan bekräftas här tyvärr. Så sorgligt att mista Hanna, finner inga ord.

Visa alla 15 recensioner

Fler böcker av Patrick Ekwall

 • Kattfisken

  Patrick Ekwall

  När Frankie Larsson inser varför hans 5-åriga guddotter Majken blivit föräldralös bestämmer han sig för att hämnas. Planen är vattentät och han blåser krogägaren Sonny Musa Jalonen, känd som Hövdingen av Stockholm, på 12,4 miljoner. Det blir start...

 • Vill du så kan du

  Patrick Ekwall

  "Patrick, jag hoppas att du hittar ett jobb en dag så att det kan bli något vettigt av dig. Men det kommer inte att bli lätt." - Patricks klassföreståndare i högstadiet Det börjar i Lindängen i Malmö. När alla andra barn ville bli polis, brandman,...