Lögner och hemligheter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (158.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Solgård (del 3)
Inläsare
Kajsa Linderholm
Utgivningsdatum
2022-09-16
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Ingela Olofsson
ISBN
9789180312356

Lögner och hemligheter Ljudbok

(19 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-09-16

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Trondheim år 1892.

Helene står inför ett svårt val efter att advokat Mortensen har friat till henne. Förnuftet säger att familjen går en trygg framtid till mötes om hon accepterar ett äktenskap med honom, men hennes hjärta tillhör en annan. Känslorna hon har för Andreas växer sig bara starkare, och Helene blir mer och mer osäker.

Samtidigt är det större risk än någonsin att hennes förflutna avslöjas, för det är flera som är frestade att berätta vem Helene egentligen är.

Så sker det plötsligt en fruktansvärd tragedi på Solgård.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lögner och hemligheter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Historisk romanserie
    veronicas_bok_bak_liv, 20 september 2022

    Del 3 i serien om Solgård, en serie som utspelar sig i Norge under slutet av 1890-talet. Helene ställs inför ett svårt val, advokat Mortensen har friat - ska hon trygga sin familjs framtid eller ska hon lyssna på sitt hjärta som tillhör en annan man. Ju längre Helene vistas på Solgård riskerar hennes förflutna att avslöjas, ska hon själv avslöja sin sanning?

    Gillar man lättlyssnade/lättlästa historiska romanserier där kärlek, hemligheter, intriger, förbjuden kärlek och sorg är i fok... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jeanette Semb