Märkt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Lisa Engström (del 4)
Antal sidor
382
Utgivningsdatum
2024-02-14
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
178 x 110 x 23 mm
Vikt
204 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180312790

Märkt

Pocket,  Svenska, 2024-02-14
79
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Poliskommissarie Lisa Engström sitter inlåst på psyk misstänkt för mord, utan kontakt med omvärlden. Hennes kollega Bobbo försöker desperat få reda på vad som pågår, men deras chef Sten Johansson är förtegen. När Lisa nästan dödar en vårdare och rymmer från sjukhuset verkar allt hopp om hon ska kunna komma tillbaka i tjänst vara ute.

Samtidigt hittas en ung flicka brutalt mördad utanför ett HVB-hem i Huskvarna. Flickan har åkt in och ut på både psyket och olika hem, och utredningen leder polisen till en gård utanför Jönköping. Polisteamet undersöker verksamheten, men den hemlighetsfulle ägaren försvårar arbetet. Vad döljer sig egentligen bakom den lantliga idyllen? De tvingas fatta ett drastiskt beslut och efter det finns ingen återvändo.

Märkt är den fjärde fristående delen i serien om Lisa Engström vid Jönköpingspolisen.

FRIDA MOISTO är författare och sjuksköterska (och opinionsbildare/debattör, skriver initierade inlägg i debatten om sjukvården i Jönköping). Hon bor i Jönköping med man och två barn. Hon har skapat karaktären Lisa Engström, poliskommissarien som tar sig an både egna och andras demoner, på sitt eget sätt. Missa inte de tidigare titlarna i serien Som nitroglycerin, Drakar lyfter i motvind och Napalm.

"Wow vilken stark läsupplevelse! Jönköpings deckardrottning Frida Moisto har gjort det igen - skrivit ännu en briljant bok. Frida kan verkligen konsten att skriva spänning som berör och kryper under skinnet på en."
- Kulturladyn

"Jag älskar Lisa Engström och det har jag gjort sedan dag ett. Hon är märklig, ett sprängmedel, en naturkraft och min idol. Märkt är en riktigt bra bok och ett perfekt komplement till de tidigare delarna om Lisa Engström. Läs boken och känn pulsen dåna i öronen!"
- Zannaspennaobok

"Det här är en riktigt spännande bok. Den var svår att sluta lyssna på, innehåller ryslig spänning, det är välskrivna karaktärer och miljöer."
- Bokblossa
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Märkt
  2. +
  3. Napalm

De som köpt den här boken har ofta också köpt Napalm av Frida Moisto (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Moisto