Ljuset från Jodhpur (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (410.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Göran och Yogi (del 4)
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2023-10-16
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180314282

Ljuset från Jodhpur Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-16

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter en sorglustig begravningsakt, där Göran Borg ofrivilligt stjäl uppmärksamheten från sin avlidne barndomskamrat Richard, kan han inte undvika frågan som plågat honom: Har han själv gjort allt han borde göra i sitt liv eller finns det saker kvar att uträtta?

Göran Borg har inte varit i Indien på nästan tio år. Och han har inga planer på att återvända heller. Det stilla livet i Malmö med vännerna, MFF:s hemmamatcher, påtandet i kolonilotten och förberedelserna inför första barnbarnet känns som utmaningar nog för en man i mogen ålder.

När vännen Yogi hör av sig låter han sig ändå övertalas att resa till Indien. Yogi ska hämta ett brev som hans far har lämnat efter sig hos en advokat och som får öppnas först nu, tjugo år efter pappans död. För att bringa tur vill han ha sällskap av Göran.

Brevet leder dem till Rajasthan där Göran och Yogi hamnar i en kamp mot både tiden och mörka krafter för att hitta en hemlig klenod från maharadjornas era. För Göran Borg handlar det inte bara om en värdefull skatt. I jakten på sitt sanna jag upptäcker han också att det finns gammal kärlek kvar i Indien som inte rostat. Och en gatuhund, som älskar chicken tikka masala och som kommer att vända upp och ner på hans liv.

I den fristående fortsättningen Ljuset från Jodhpur återvänder Mikael Bergstrand till sitt populära radarpar Göran och Yogi. Det är en berättelse om att det aldrig är för sent att hitta rätt, skriven med den humor, värme och kärlek till det myllrande Indien som gjort de tidigare titlarna Delhis vackraste händer, Dimma över Darjeeling och Gurun i Pomonadalen så älskade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ljuset från Jodhpur. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Indien
  -, 17 januari 2024

  Trevlig,spännande och rolig

 2. Inte den bästa, tyvärr
  Björnen, 3 december 2023

  Tyvärr lite tunn och seg. Inte samma berättarglädje som första och andra boken i serien.

 3. Äntligen
  Staffan B, 1 november 2023

  Äntligen en till bok i denna underbara bok serie, som vanligt många olika vändningar i berättelsen, mycket underhållande att lyssna på.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mikael Bergstrand