De förbjudna kapitlen (e-bok) NY
På topplistor
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Spionernas krig (del 1)
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2024-04-22
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180315845

De förbjudna kapitlen E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2024-04-22

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En ny actionfylld thrillerserie av Johan Falk-skaparen!

Sommaren 1982. En tidig morgon får Tore Forsberg, chef för Säpos kontraspionage mot Sovjetunionen, oväntat besök av en kvinna som påstår sig ha arbetat för den svenska säkerhetstjänsten under andra världskriget. Utblottad och bortglömd ber hon en misstänksam Tore om hjälp. Mötet öppnar dörren till hemligheter som krafter från det förflutna är beredda att försvara - med livet som insats.

Vintern 1940. I norra Finland stormar de ryska invasionsstyrkorna västerut, i riktning mot Sverige. Kriget kryper allt närmare och den egensinnige Teddy Ternberg rekryteras till en ny specialenhet inom den svenska militära underrättelsetjänsten. Han måste inte bara hantera hotet från främmande makter - mycket tyder dessutom på att en dubbelagent nästlat sig in i de allra hemligaste rummen.

Spionernas krig är en actionfylld thrillerserie om de svenska underrättelse- och säkerhetstjänsterna under andra världskriget och fram till våra dagar. Byggd på verkliga händelser och med karaktärer inspirerade av de kvinnor och män, agenter och spioner, som i hemlighet offrade allt för att försvara Sverige mot landets fiender.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Nilsson