Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2021-12-13
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Kullberg, Lisa (form) / Ehrs, Bruno (foto)
Dimensioner
246 x 175 x 24 mm
Vikt
784 g
SAB
Vefa
ISBN
9789180371346
Hjärnhälsa - på dina fem fingrar : förebygg och minska risken för alzheimer och minnesproblem (inbunden)

Hjärnhälsa - på dina fem fingrar : förebygg och minska risken för alzheimer och minnesproblem

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-12-13
209
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Här kan du läsa om hur du på bästa sätt tar hand om din hjärnhälsa och minskar risken för alzheimer och minnesproblem. Författarna är ledande forskare inom området och visar på risk- och friskfaktorer.

Boken bygger på FINGER-modellen, den enda studie i världen som visar att livsstilen kan förebygga minnesproblem och förbättra hjärnhälsan. Genom att aktivera alla fem fingrarna , det vill säga införa flera livsstilsförändringar samtidigt, kan det få tydlig effekt för hjärnan, minnesproblem och generell hälsa. Förutom fakta och kunskap får du konkreta råd och inspiration. Här finns också ett trettiotal recept på god och hälsosam mat.

FINGER-modellen kan användas såväl av friska personer som av dem som redan har minnesproblem. För personer med begynnande alzheimer ökar chansen att behålla viktiga minnesfunktioner längre.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hjärnhälsa - på dina fem fingrar : förebygg och minska risken för alzheimer och minnesproblem
 2. +
 3. Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker och förändra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker ... av Jessie Inchauspé (kartonnage).

Köp båda 2 för 414 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hjärnhälsa - på dina fem fingrar : förebygg och minska risken för alzheimer och minnesproblem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hälsa till en bra ålderdom
  Reijo Anttonen, 16 mars 2022

  Bra sammanfattad med de 5 fingrarna och livskvaliteterna överskådlig och hoppas en ny uppdatering med de senaste rönen kommer som fortsättning. Behövs idag ...

 2. Inspiration, Hjärnhälsa
  Svalan, 12 januari 2022

  Bra information och inspiration. Goda recept med bra blandning av varmt och kallt, frukost, lunch och middag. Sist men inte minst, mycket vackra bilder.

 3. Bok om hjärnhälsa. Hur man kan förebygga.
  Ann-Britt Johansson, 5 januari 2022

  Alla böcker när det gäller hälsa är ganska lika när det gäller rekommendationer hur man ska leva, väga motionera m.m. Samma gäller mat. Det kan dock vara bra att påminna sig ofta. Allt verkar även gälla demens och alzheimer.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna