Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2022-08-31
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Översättare
Marie Helleday Ekwurtzel
Originaltitel
Big Panda and Tiny Dragon
Illustratör/Fotograf
James Norbury
Dimensioner
216 x 178 x 21 mm
Vikt
545 g
SAB
Dok
ISBN
9789180374170

Stor panda och liten drake

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-08-31
169
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Tänk om jag möter människor som inte gillar mig och de saker jag gör?" säger Liten Drake.
"Du måste gå din egen väg", svarar Stor Panda. "Det är bättre att förlora dem än att förlora dig själv.""Illustrationerna har samma charm som Nalle Puh och texterna har samma djup som gamla ordspråk." The Guardian

Boken Stor panda och liten drake är en bejublad världssuccé som översatts till 25 språk. Det är en charmig, klok och inspirerande bok om livet mot- och medgångar som du kommer att vilja ge till alla du känner!

Vännerna Stor Panda och Liten Drake vandrar genom årstiderna tillsammans. Visst händer det ofta att de går vilse, men det leder till att de upptäcker många fantastiska saker. De utforskar de svårigheter och den glädje som förenar oss. De lär sig att leva i nuet, att komma tillrätta med osäkerhet och hur de tillsammans kan hitta styrkan att övervinna de hinder de möter i livet.

James Norbury har hankat sig fram med lite olika arbeten och höll sig nätt och jämt flytande ekonomiskt. Samtidigt arbetade han som volontär för en hjälplinje och fick många samtal från deprimerade och självmordsbenägna personer. Det inspirerade honom att formulera kloka tankar om livet som han illustrerade och la ut på Instagram. Allt i en strävan att hjälpa människor genom livet. Nu har James Norburys Stor Panda och Liten Drake blivit en internationell dundersuccé. Mängder av människor har tackat honom för att han illustrationer och kloka ord hjälpt dem. En del har till och med sagt att han räddat dem från att avsluta sina liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stor panda och liten drake
 2. +
 3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stor panda och liten drake. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vacker, vis, avslappnad och supermysig
  Morpheus, 5 februari 2023

  Köpte den här boken på impuls då omslaget var så otroligt vackert med sin enkla, svart-vita stil kryddat med de röda blomknopparna. När jag sedan läste citatet på baksidan hade boken redan vunnit mig.

  Jag är väldigt svag för filosofiska barnböcker, och "Stor Panda och Liten Drake" är en otroligt fin och filosofisk bok. Det är som en blandning av de poetiska, filosofiska asiatiska texterna som Dhammapada och Tao Te Ching blandat med Nalle Puh.
  Bilderna, som är på varje sida, är ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av James Norbury