Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2022-12-16
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Originaltitel
Modern LCHF
Medarbetare
Falkman Fredrikson, Åse (foto) / Wikstrand, Lisa (foto)
Dimensioner
25 x 254 x 204 mm
Vikt
805 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789180376167

Viktminskning med LCHF

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-12-16
204
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
LCHF är fortfarande den populäraste metoden för viktminskning och leder oftast också till förbättrade hälsomarkörer. Åse Falkman Fredrikson är en av lågkolhydratkostens frontfigurer och har sedan första boken för tio år sedan utvecklats med kostfilosofin och hållit sig uppdaterad med ny forskning.

Viktminskning med LCHF är en inspirerande kokbok med Åses allra bästa recept för en hållbar lågkolhydratkost. Här får du goda och smakrika vanor under alla dygnets timmar och årets alla dagar med naturliga ingredienser, nyttiga fetter och varierande, hållbara och proteinrika råvaror.

Åse delar också med sig av bakomliggande fakta om hur LCHF, aptitreglering och periodisk fasta fungerar. Utöver mängder av recept får du en kom-igång-guide för viktminskning, färdiga veckomenyer och verktyg som hjälper dig att lyckas.

Åse Falkman Fredrikson är en av Sveriges största inspirationskällor när det kommer till en hälsosammare livsstil med lågkolhydratkost. Hon driver den populära bloggen 56kilo.se och instagramkontot @56kilo.se. Detta är hennes åttonde bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Viktminskning med LCHF. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Viktminskning med LCHF
    Richard Dazley, 24 maj 2023

    Bra information om LCHF samt fina recept. Favoriten så här långt finns på sid 158, av de jag har provat.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åse Falkman Fredrikson