Lär dig leva ditt unika liv : 52 veckor av listor, kunskap och reflektioner (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2023-07-06
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Originaltitel
Lär dig leva ditt unika liv - 52 veckor av kunskap, reflekti
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
31 x 224 x 170 mm
Vikt
805 g
SAB
Dok
ISBN
9789180378772

Lär dig leva ditt unika liv : 52 veckor av listor, kunskap och reflektioner

(23 röster)  |   Läs 11 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-07-06
177
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lär dig leva ditt unika liv 52 veckor av listor, kunskap och reflektioner bygger på naturlig hälsa. Med hjälp av Anna och Michelle Halléns kunskap, övningar, listor och reflektioner får läsaren tänka själv och hitta sin egen väg till ett bättre mående.

Boken börjar med höstmånaderna, därefter följer vinter, vår och sommar, men man kan börja när som helst. Varje vecka inleds med ett uppslag med kunskap, listor och en övning. Därefter följer ett veckouppslag där man varje dag fyller i Dagens intention, Dagens bästa och Dagens tacksamhet. Vissa veckoavsnitt innehåller mer kunskap, denna kommer att vara samlad i slutet av boken för den som vill läsa mer. Boken avslutas med referenser och forskningen som boken bygger på.

Exempel på innehåll: Mindfulnessövningar i vardagen, skrattövningar, skapa avslappnande kvällsrutin, fokus på sömn, pumpa lymfsystemet, skäm bort dig själv.

Anna Hallén är ett av de största namnen inom hälsoboksgenren. Hon är mycket uppskattad för sitt enkla och begripliga språk. Anna Hallén föreläser och anordnar utbildningar om hälsa, stress, vikt, livsstil och livskvalitet. Hon är också verksam som författare och har skrivit ett flertal böcker om hälsa och kost.

Michelle Hallén är Annas dotter, 29 år, statsvetare med fokus på socialpsykologi, vars stora passion är fylla i-böcker och listor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lär dig leva ditt unika liv : 52 veckor av listor, kunskap och reflektioner
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 406 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Lär dig leva ditt unika liv : 52 veckor av listor, kunskap och reflektioner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lär dig leva Ditt unika liv
  MiafiaW, 25 augusti 2023

  Kul upplägg med tips på en övning, bra att göra för dig själv, för varje vecka på året. Boken hjälper dig att hitta saker som är bra att göra för dig, för att du ska må bra.

 2. En hjälp i vardagen

  Boken ger både fakta och stöd för att komma vidare i en ostrukturerad vardag. Vad när varför ?
  Jag får hjälp att definiera och planerar vecka för vecka. Ett superbra stöd i djungeln av planeringskalendrar.
  Rekommenderar 🌟🌟

 3. En bok som får mig att reflektera
  Gunn Hellström, 24 augusti 2023

  Precis vad jag behöver! En bok med massor av tips och kunskap. Nyttigt och lärorikt med listorna, en för varje vecka, får mig stanna upp och reflektera över veckan som gått. Kunskapsdelen, längst bak ¿den är kanon! Boken kan verkligen rekommenderas.

 4. Superbra!
  Annica Skog (Forserum), 24 augusti 2023

  En bok att använda under ett år med en uppgift för varje vecka men även tid för intention och reflektion varje dag. Har gjort några veckor nu och har fått en och annan tankeställare redan, ser fram emot resten av boken som du dyker rakt in i på den veckan du är i kalenderåret. Så glad jag köpte den!

 5. Rekommenderas!
  Agneta Olofsson, 24 augusti 2023

  Boken innehåller mycket info och många bra väl förankrade tips på förändringar som delges på ett lättförståeligt sätt. Olika ämnen, ett per vecka, med tillhörande övningar. Toppen för en hållbar livsstilsförändring i lagom takt.

 6. Klart bästa hjälpen att må bra
  Pia Nordin, 24 augusti 2023

  Boken är bra strukturerad, blir som en pepp dagbok, många bra tips på övningar. Gillar konceptet, livet o hälsan är vårat ansvar. Hör får vi stöd o hjälp på vägen

 7. Toppen bok
  Eva Jeppson, 24 augusti 2023

  Har allt vad den lovar. Kräver jobb av mig. Hjälper mig så mycket i vardagen. Tack för boken bästa Anna och Michelle

 8. Inte den info jag hade fått info om
  Kicki Näsström, 16 augusti 2023

  Den var inte som jag hade blivit informerad om att den skulle vara med massor med i fyllningsbara listor men däremot en hel kalender som tog upp det mesta av boken därav 1 stjärna.

 9. Förändring i vardagen
  Linda Andersson, 30 juli 2023

  En fantastisk bok där du själv får vara aktiv för att få förändring i din vardag. Författarna serverar tips blandat med information samt underbara reflektioner. Den här boken kommer att följa med mej ett år framåt så jag kan få eftertanke, tacksamhet och kunskap.
  Tack Anna och Michelle för att ni har knåpat ihop en mycket speciell bok!

 10. Perfekt!
  Malin T., 26 juli 2023

  Gillar upplägget med en uppgift per vecka, men samtidigt att varje dag finns plats för intention och reflektion. Superbra att det finns möjlighet till att dyka rakt in och börja med uppgiften, men att mer fakta även finns längre bak för den som är intresserad och hinner läsa mer.

 11. Kreativ
  Mia B, 26 juli 2023

  Har kollat igenom boken och ser med spänning fram emot att starta upp att skriva i den! Full av kreativitet, daglig reflektion och härliga utmaningar. Rekommenderas!

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk och sömnproblem

  Anna Hallén

  Värk, trötthet, håglöshet och magproblem är typiska problem som kan vara tuffa och tärande. Läkaren hittar inget fel. Man får ingen gul lapp med sig hem, eller så får man det, men det är recept på sömnpiller, laxermedel, smärtlindring eller andra ...

 • Time to get your energy back

  Anna Hallén

  You feel ill but the health care system doesn't find anything wrong with you. And still you feel anything but well. You have pain, the stomach is in uproar, you can't sleep, and feel hopelessly exhausted. The whole machinery creaks. What is wrong ...