Ta en kaka till! (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2023-05-30
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Originaltitel
Ta en kaka till! (danskt band)
Medarbetare
Kullberg, Lisa (form) / Ekblom, Ulrika (foto)
Dimensioner
195 x 171 x 10 mm
Vikt
250 g
SAB
Qcae
ISBN
9789180378789

Ta en kaka till!

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2023-05-30
129
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Många tror att man måste avstå från fikabröd för att leva hälsosamt. Men det stämmer inte alls. Vi borde snarare sluta banta och följa dieter, och istället göra klokare val och njuta av maten.

Fikastunden är viktig av många skäl. Vi behöver stanna upp en stund i dagens stressade tillvaro. Många upplever att stressen styr våra liv och stressrelaterade besvär ökar. Vi behöver samlingspunkter där vi möts och pratar med varandra. Där vi är närvarande i nuet. I ljuset av coronapandemin har vi ännu tydligare förstått värdet av samvaro och avkoppling. Fika och baka kan vara antistress.

Det är en enorm skillnad på kakor och kakor ur hälsosynpunkt. Det går jättebra att göra läckra, goda, enkla och nyttigare kakor. Ta en kaka till! innehåller 30 recept på hårda och mjuka kakor, muffins, bullar, scones och tårtor samt Mai-Lis Hellénius bästa tips på hälsosammare bakning.

Mai-Lis Hellénius är professor på Karolinska Institutet och specialist på förebyggandet av hjärt-kärlsjukdom med fokus på vår livsstil, framför allt fysisk aktivitet och matvanor. Hennes böcker har blivit prisbelönta och hon har fått flera utmärkelser för sin forskning och sitt folkhälsoarbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ta en kaka till!
  2. +
  3. SåsAtlas : hållbar njutning

De som köpt den här boken har ofta också köpt SåsAtlas : hållbar njutning av Paul Svensson, Mai-Lis Hellénius (inbunden).

Köp båda 2 för 352 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mai-Lis Hellénius