Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2023-10-12
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Originaltitel
Skapa ditt drömliv - en workbook som för dig närmare dina dr
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
260 x 215 x 22 mm
Vikt
863 g
SAB
Dokb
ISBN
9789180379533

Skapa ditt drömliv

Inbunden,  Svenska, 2023-10-12
229
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med den här boken får du hjälp att bryta negativa tankemönster, öka din självkänsla, hitta ditt syfte i livet och bli motiverad till handling. Den berör alla områden i ditt liv och innehåller utöver teoriavsnitt över 50 kreativa övningar och djupgående reflekterande frågor. Att skriva är till stor hjälp för att kartlägga ditt liv, ge dig själv insikter och kickstarta de förändringar du vill göra. Det kommer att hjälpa dig att ta makten över din situation, lära känna dig själv och upptäcka dina drömmar.

Boken består av 5 moduler: 1. Ditt liv just nu 2. Rädslor & mod 3. Drömmar 4. Din sweet spot 5. Planera och skapa rutiner

Boken är för dig som: behöver mening och riktning i ditt liv, känner rädsla inför framtiden, tvivlar på dig själv, vill finna motivation och inspiration, vill bli modig och stark i dig själv, vill förverkliga dina vildaste drömmar eller behöver en plan och en kickstart framåt.

Sanna Sporrong arbetar som bokformgivare och författare ifrån sin ateljé i Göteborg. Med stort intresse för böcker och tio års erfarenhet av arbete med förlag i hela Norden, har hon tagit steget till att skapa egna böcker med fokus på personlig utveckling och produktivitet. Hennes böcker har hittills sålt i över 250 000 ex och rättigheterna är sålda till flera länder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skapa ditt drömliv
  2. +
  3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sanna Sporrong