Tillbaka till Rosenlyst (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (237.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 9)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2023-02-13
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Eva-Maria Gelotte
ISBN
9789180490139
Tillbaka till Rosenlyst (ljudbok)

Tillbaka till Rosenlyst Ljudbok

(28 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-02-13

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Familjen Winther är samlad på Rosenlyst, släktens sommarbostad och herrgård vid Trondheimsfjorden, där de tillbringar dagarna med att cykla i kapp, spela tennis, bada i fjorden och dricka te på terrassen. Gitte är fortfarande irriterad på Fredrik för att han skickade hennes bror Karsten till ett sanatorium, men annars är sommardagarna både ljusa och långa. Den idylliska tillvaron slås dock i spillror när Babette Hartmann plötsligt gör entré.

Tillbaka till Rosenlyst är den nionde boken i Katrine Wessels populära serie om Wintherdynastins drömmar, ambitioner och förhoppningar på tröskeln till 1900-talet och in i det spirande nya århundradet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tillbaka till Rosenlyst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sommar med familjen
    -, 31 mars 2023

    Den nionde delen i serie om familjen Winther. Den här gången samla familjen på lantstället utanför Trondheim. Rose och hennes familj, som annars bor i England, ska också tillbringa hela sommaren i Norge. Den här sommaren händer det något som ingen hade räknat med. Jag gillar verkligen denna serie. Man får följa de olika personerna i familj, följa deras tankar och känslor. Böckerna om familjen Winther skulle kunna blir en underhållande tv-serie eller serie i någon streamingtjänst.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel