Sommartid på Glendale Hall (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (350.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Glendale (del 4)
Inläsare
Jessica Pelligrini
Utgivningsdatum
2024-03-15
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Ida Ingman
ISBN
9789180491426

Sommartid på Glendale Hall Ljudbok

(14 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-03-15

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Är vi inte alla på jakt efter något?

Anna Stewart känner sig vilsen. Efter att med nöd och näppe ha överlevt en bilolycka i tonåren, har hon blivit rädd för att slå sig ner. Hon byter jobb, pojkvän och hem så fort hon blir uttråkad och har ingen aning om vad framtiden har i sitt sköte. Då föreslår hennes bror Brodie, som är kyrkoherde i Glendale, att hon ska flytta till den vackra skotska byn och börja arbeta som hushållerska på Glendale Hall.

Anna har inget val, och bestämmer sig för att ta jobbet över sommaren. När hon kommer dit imponeras alla av hennes kockkunskaper och hon går med på att ge Hilltops gårds nya förman, Cameron, matlagningslektioner. Det slår gnistor om Anna och den stiliga skotten, men Cameron håller Anna på armlängds avstånd och hon är absolut inte ute efter kärlek. Men det är bröllopssäsong på Glendale Hall och Anna börjar märka att det här är en plats som kan få de allra hårdaste hjärtan att mjukna.

Kan hon verkligen åka därifrån vid sommarens slut, eller har Anna äntligen hittat en plats där hon hör hemma?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sommartid på Glendale Hall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig
    Liza, 24 mars 2024

    Huvudpersonen gick från idiot till relativt normal tjej. Jag funderade ganska länge om boken var värd mitt engagemang. Trots detta läste jag ut den och den blev precis så förutsägbar som jag misstänkte.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Victoria Walters