Tvekan är för veklingar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2022-09-21
Förlag
Historiska media
ISBN
9789180500401

Tvekan är för veklingar E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-09-21

Styckköp

95
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En gång levde Lilian Oxenborn ett liv i sus och dus. Exotiska resor, överdådiga middagar och en garderob bestående av drömkreationer från de stora modehusen. Nu är Lilian sedan länge pensionerad och förutom besöken på gymmet och engagemanget i kvällskursen för nyanlända händer det inte så mycket. Men så stöter hon på chefredaktören Vera Claesson och plötsligt tar vardagen fart. Vera, som tampas med besparingar, rationaliseringar och odrägliga konsulter på tidningsredaktionen, vägrar bli överkörd och behöver all hjälp hon kan få. Hon finner i Lilian en osannolik vapendragare och snart har hon även den uppsagda vd-sekreteraren Sally på sin sida. Olikheter och generationsklyftor till trots enas den oväntade trion i kampen för tidningens framtid.

Tvekan är för veklingar är en rapp och innerlig berättelse som inleder en planerad serie om Lilian, Vera och Sally. Ulrika Norberg har ett långt förflutet inom mediavärlden och har arbetat som chefredaktör för bland annat Elle, Elle Decoration och Femina. Tvekan är för veklingar är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulrika Norberg

  • Hellre tålamod än missmod

    Ulrika Norberg

    Vera, Lilian och Sally blev väninnor och vapendragare, trots generationsklyftorna, i Ulrika Norbergs debutroman Tvekan är för veklingar . I den varma och humoristiska uppföljaren Hellre tålamod än missmod sammanstrålar trion på spanska solkusten. ...