Bageriet surdegen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (204.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kvarteret Kronan (del 4)
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2023-11-08
Förlag
Historiska media
ISBN
9789180504461

Bageriet surdegen Ljudbok

(13 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-11-08

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Julstämningen har letat sig in i Kvarteret Kronan och dess gulliga butiker. Den årliga julbelysningen är på plats och julmarknaden är i antågande. Inne på prisbelönta bageriet Surdegen är det dock allt annat än muntert adventsmys.

I nitton år har den sura och smått folkilskna Sirpa Karjalainen, som äger bageriet, vunnit Finlandsfärjans årliga pepparkakshustävling. I år planerar hon att fira tjugoårsjubileum. De nya jubileumströjorna har redan kommit och ligger redo och den storslagna julskyltningen med guldpokalen i centrum är planerad in i minsta detalj.

Problemet är bara att ingenting går som planerat just i år. Höften krånglar, konkurrensen verkar hårdare än vanligt och mitt i allt dyker den unga svartsminkade praktikanten Pixie upp. Det som skulle bli le grand finale ser ut att bli ett fullskaligt fiasko.

I den fjärde boken i serien om kvarteret Kronan bjuder Lilly Emme på en feelgoodroman i mysig juldräkt, om vänskap, ensamhet och möjligheten till en andra chans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bageriet surdegen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Som jag tyckte om denna bok

    Julstämningen har letat sig in i kvarteret Kronan, julbelysningen är på plats och julmarknaden är i antågande. Inne på bageriet Surdegen är det allt annat än julmysigt. I nitton år har den sura och smått folkilskna Sirpa vunnit den årliga pepparkakshustävlingen, i år planerar hon att fira 20-års jubileum. Problemet är bara att inget går som planerat och mitt upp i allt detta ska den svartsminkade Pixie börja som praktikant hos Sirpa. Allt ser ut att bli ett fullständigt fiasko.

    Det... Läs hela recensionen

  2. Trevlig
    Lenas böcker, 22 november 2023

    Trevlig lyssning, roliga karaktärer spännande att följa. Bra uppläsare med fin röst.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lilly Emme