Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2024-05-01
Förlag
Historiska Media
Dimensioner
195 x 133 x 20 mm
Vikt
278 g
SAB
Lz
ISBN
9789180504805

Den sista flytten

Inbunden,  Svenska, 2024-05-01
229
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Jag skriver allt detta för att ni skall förstå hur omtumlande, för att inte säga traumatisk, denna flytt var för mig. Att tvingas göra mig av med så många böcker, uppskattningsvis något under hälften av hela samlingen, kändes skrämmande. Det var som att säga upp vänskapen med tusentals gamla vänner och radera sitt minne. Det var att tappa fotfästet."

Hur ska man gå till väga när det är dags att lämna sitt hus efter många år? När vare sig barnen eller någon annan är intresserade av de gamla släktklenoderna och den stora boksamlingen?

Med en stor portion humor berättar författaren Dag Sebastian Ahlander om sina svagheter och tillkortakommanden i det fysiskt ansträngande arbetet att tömma en välfylld källare och vind samt ett stort uthus dit ingen längre vågade sig in.

Tidvis befarar han att denna sista flytt kommer att leda till hans död. Men han överlever och tar sig igenom den många insikter rikare. En viktig slutsats är att vi har alldeles för många saker och att vi inte heller vet vad vi har. Men kanske än viktigare är att förbereda sig för livets olika faser i god tid. Det är lättare sagt än gjort – och ingen kommer undan!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den sista flytten
  2. +
  3. Allt jag fått lära mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt jag fått lära mig av Tara Westover (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dag Sebastian Ahlander